Wetenswaardigheden over Golden Drop

olej-dynia-golden-dropAspecten van de Gezondheid – waarom het verstandig is de Golden Drop te gebruiken.
De nieuwste methode van produceren van de Golden Drop olie is het verwijderen uit de raapzaden van de niet gewenste erucazuren. Daarmee behoudt Golden Drop de unieke zuren die in het menselijk lichaam de schadelijke LDL-cholesterolen kunnen doen verminderen in de bloedvaten. Tevens leiden deze zuren tot verhoging van de goede en waardevolle HDL-cholesterolen in de bloedvaten. Golden Drop bevat de linol en linoleenzuren, dat zijn de bouwstenen voor het vitamine F. Dit vitamine beschermt ons lichaam tegen het herseninfarct en het hartinfarct, bevordert de stofwisseling en de genezing van wonden, verhoogt de vruchtbaarheid en helpt bij het verminderen van het lichaamsgewicht. Het wordt steeds vaker vastgesteld dat raapolie en lijnzaadolie gezonder zijn dan alle andere oliën van planten. De verzadigde oliën zijn niet gezond, Golden Drop bevat heel weinig van de verzadigde oliën. Golden Drop bestaat voor 93% uit onverzadigde vetzuren. Daarom is Golden Drop een uitstekende keus!
Reeds met 100 gram Golden Drop bereikt U al 250% van de dagelijkse behoefte aan vitamine E (het zogenaamde “jeugd vitamine”) dat het proces van veroudering beperkt. Normaal komt dit vitamine te weinig in onze dagelijkse voeding voor.
Vitamine E is verantwoordelijk voor:
De onderdrukking van proces van veroudering vanbloedcellen en hersencellen. (Alzheimer en Parkinson)
Zuurstof opname in alle lichaamscellen
Bloedvaten worden soepeler, beperkt trombose, wat op zijn beurt de kans op infarcten vermindert
Het voorkomen van aanleidingen van aantastingen van gewrichten, reumatiek en ontstekingen.

Toepassing en werking van de Omega-3 en -6 vetzuren.
Golden Drop olie is rijk aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren en wel in de juiste verhouding. Zij regelen en beheren vele processen in het lichaam. Zij verdienen daarom onze bijzondere aandacht, omdat het lichaam de vetzuren niet zelf kan produceren; zij worden daarom opgenomen van andere voedingsmiddelen. Het is van bijzonder belang dat de opname in de juiste verhoudingen geschiedt. Golden Drop heeft de verhouding van 1,25:1, de beste verhouding voor het lichaam. De Europese Vereniging voor Cardiologie heeft bepaald dat één eetlepel Golden Drop voldoende is voor de dagelijkse behoefte aan Omega-3.

De gevolgen van onvoldoende toediening van de benodigde Omega-3 leidt tot:
Droge huid en haren
Kans op binnenoor ontstekingen
Minder goed werkende ademhaling: astma, bronchitis, hardnekkige keelontsteking
Ongewenst urineverlies
Vaak dorst, overgewicht, verlangen naar vettige spijzen
Droge ogen
Verminderde algemene weerstand
Schilferige huid op de voeten, zwakke nagels, slechte genezing van wonden
Stijve spieren, vooral in de benen, (krampen)
Versneld proces van veroudering
Problemen bij de bloedsomloop

Hoe werken de Omega-3 vetzuren?
Ten eerste: zij gaan verbinding aan met de verzadigde vetten in het lichaam en verwijderen deze, dit leidt dus tot reiniging van het lichaam en het verwijderen van vergiften.
Ten tweede: de Omega-3 vetzuren eenmaal opgenomen in de cellen, werken als een schild tegen het opnemen van ongewenste stoffen aan en rond de cellen. Dit doet de stofwisseling aanzienlijk verbeteren. De Omega-3 vetzuren zijn zeer belangrijk in de voeding, met name voor kinderen, volwassenen en ouderen.
De Omega-3 vetzuren zijn verantwoordelijk voor:
De afremming van het kunnen samenklonteren van bloedlichaampjes; aan elkaar en aan de wanden van de aderen.
Ondersteunt de lever in al zijn processen; o.a. verwijdering van vet
Verbetering van het proces van vertering in de darmen
Het verminderen van sclerose, kans op hartinfarct, hoge bloeddruk
Helpt bij het doen verminderen van ophoping van vetweefsel in het lichaam
Is een belangrijke factor bij de onderdrukking en behandeling van ADHD bij kinderen
Onderdrukt verschijnselen rond de menopauze, alsook de behandeling hiervan. Ook bij onvruchtbaarheid is dit een goed middel. Tevens bij de behandeling van depressies en ziekten van de hersenen en het zenuwstelsel.

Zwangerschap en Omega-3 vetzuren
Artsen zijn het helemaal eens: raapolie is uitermate belangrijk bij het goede verloop van een zwangerschap, over de hele periode. Zeker wanneer de foetus zich verder ontwikkelt. De juiste verhouding van omega vetzuren beschermen dan tegen een voortijdige bevalling. De omega’s beïnvloeden de juiste ontwikkeling van de hersenen, dat zich uittrekt over een periode van 3 tot 18 maanden.

Golden Drop als bijzondere ondersteuning bij het proces van veroudering.
De polyfenolen, die zich bevinden in de Golden Drop olie, hebben een sterk antioxidant werking. Zij werken op meerdere wijzen. Zij reageren direct met de vrije radicalen en neutraliseren deze. Dit vertraagt het proces van veroudering. Golden Drop bevat tevens bêta-caroteen (bouwsteen voor vitamine A) dat de vernieuwing van weefsels bevordert en vooral de huid in goede conditie houdt.

Vitamine E wordt in Polen het “jeugdvitamine” genoemd, het speelt een rol in de vorming van collageen, dat een belangrijke rol speelt in de vochthuishouding van de huid, samen met elastine, dat verantwoordelijk is voor de stabiliteit en elasticiteit van de huid.

ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation) en DNV (Det Norske Veritas) gecertificeerd.