Nieuwe Producten

Oreganol Juice Flavoured 355ml

OreganolJuice

Oreganol  

355 ml

 

Met echte granaatappel en druiven

Gemengd in kruidig wild Oregano sap.

 

Dit is het natuurlijke Oreganol P73 sap, gecombineerd met echte granaatappelsiroop en de muscadine druivenextracten voor een heerlijke smaak en extra voordelen, zoals cardiovasculaire, nier-, spijsverterings- en alvleesklierondersteuning. 

 

Een hydrosol oplossing die zeer zuurstofrijk is: het ondersteunt ook de gezondheid van de lever en het spijsverteringskanaal.

Er zijn tal van voordelen bij de inname van deze traditionele kruiden essence, bekend om zijn voordelen in de gezondheidszorg: zij doet dit al vele eeuwen.

 

Oreganol Juice is de favoriete huisremedie voor dorpsmensen in Turkije, als het middel om de algehele gezondheid voor de bloedsuikerspiegel, cardiovasculaire, ademhaling, hormoon en immuun verbetering te ondersteunen. 

 

Gebruik: neem een of twee eetlepels per dag op een lege maag in sap of als thee of bij de maaltijd. Voor extra voordeel, houd in de mond zo lang mogelijk.

 

Prijs: 24 EUR

Hempanol Cream 60ml

HempanolCream

Hempanol Cream

60 ml

 

Hempanol Cream is een krachtige formule, gebaseerd op de krachten van rauwe, biologische CO2 hennep en wilde oregano extracten versterkt met wilde brandnetelzaadolie. Het heeft ook de verjongende krachten van propolis, wilde essentiële oliën en wilde honing.

 

Ingrediënten: gezuiverd water, Canadese wilde bloemenhoning, wilde brandnetelolie, biologische CO2-hennep, organische CO2-oregano, propolis, koninginne gelei, Sint-Janskruidolie, wilde Oreganol P73 wilde lavendel & mirteolie, essence van Canadese balsem, pollen en lanoline.

 

Hempanol Cream combineert de fijnste, natuurlijke en zuiver biologische ingrediënten. 

 

Gebruik het om de gezondheid van de huid te ondersteunen, maar ook voor gezonde bestrijding van ontstekingen en huidbeschadigingen. 

 

Mensen zijn er enthousiast over, omdat het zo betrouwbaar en effectief is..

Profiteer hiervan voor je hele lichaam en houd in gedachten dat de hennep planten extract zijn zeer huid doordringend en  ter gezonde bestrijding van ontstekingen en onderdrukken van pijn reacties.
Prijs: 39 EUR

OregaShield 49ml

OregaShield

OregaShield
In bijenwas emulsie 49 ml

 

OregaShield heeft een langzame assimilatie voor langer dan 24 uur.

 

OregaShield is 's werelds eerste langdurig werkend produkt met de wilde oregano olie formule. Het is op basis van bijenwas en het bevat tevens wilde laurier en salie oliën. Allen zijn krachtig en van biologische oorsprong, afkomstig van in de bergen groeiende specerijen. Zwarte zaadolie is ook een ingrediënt, dat is een rijk en verzachtend middel voor een optimale gezondheid van de huid.

 

Het is ideaal voor het toepassen op de handen voor langdurige werkzaamheid.

 

OregaShield is de hele dag actief, maar het kan meerdere keren per dag worden toegepast. Het is ook de ideale emulgerende, langdurige werkende geurige olieen formule voor het toepassen, ook op andere plaatsen, zoals de zolen van de voeten en schenen. Het kan ook worden ingewreven op en langs de wervelkolom.

 

Gebruik OregaShield overal waar het nodig is; breng het gewoon aan op plaatsen voor behandeling op aangedane gebieden. Het kan ook worden toegepast op het gezicht. Een kort gevoel van warmte is normaal. Vermijd gebruik op de gevoelige gezichtshuid. Vermijd contact met de ogen.

 

Plaats een kleine hoeveelheid OregaShield net onder de neus. Branderig of warmtegevoel is kortdurend normaal. Het kan worden toegebracht bij de neusvleugels met een wattenstaafje. Vermijd contact met de gevoelige buitenste neus (de slijmvliezen zijn minder sensitief dan de buitenweefsels).

 

Wrijf een kleine hoeveelheid op het voorhoofd of zelfs op de kruin van het hoofd. Breng aan en wrijf in het gewenste gebied (zijkant van het gezicht). Bijenwas is oplosbaar in water en laat geen olieachtig residu achter. Het is de ideale formule voor het aanbrengen op de nagels. Met zijn geleidelijke, langzame vrijgave technologie houdt het de emulgerende oliën tegen het nagelbed. Gebruik OregaShield voor ondersteuning van de nagelgezondheid; het is superieur en rijk aan belangrijke oliën, die normaal niet snel verdampen. Breng het zo vaak mogelijk aan op de nagels en blijf bedekt met een doekje of een handschoen. Kan ook worden toegepast op nagels en teennagels.

 

In kleine hoeveelheden kan worden ingewreven in het haar, waar het fungeert als een natuurlijke verzachter en conditioner.

 

Op elke aangedane plek op het lichaam toe te passen in een kleine hoeveelheid en dek het af met een pleister. Dit zal de natuurlijke ingrediënten nog effectiever tegen het betrokken gebied doen behouden.

 

Wrijf over gewrichten; herhalen indien gewenst. Bescherm jezelf met OregaShield als de ideale reisgenoot. Het is slechts 49 ml., dus het kan gemakkelijk worden meegenomen tijdens het reizen en vliegen. Gebruik het dagelijks, en bescherm jezelf elke dag en tijdens al uw reizen.

 

Prijs: 34 EUR

HempAlive 30ml

Ashadrene60ml

HempAlive 30 ml

 

HempAlive is de zuivere extract van organische hennep olie met de door middel van  CO2-destillatie verkregen elementen van de harsen van sparren en grenen harsen.

 

HempAlive is gehydrolyseerd voor de volledige absorptie. Omdat het een biologische methode is, zijn alle voedingsstoffen intact, met inbegrip van de enzymen en terpenen van de sparren en grenen bomen.

 

HempAlive is krachtig tot in het extreme — en dit voor uw betere gezondheid.

 

Ingrediënten: Bronwater, Organische geemulgeerde hennep hars, Geemulgeerde biologische wilde sparren hars,   Geemulgeerde biologische dennen hars, Zonnebloemzaad, Vitamine E, Kaneel & Vleugje kruidnagel essence, Biologische klaver honing

 

HempAlive ondersteunt:

 • Een totale opwekking reactie van het lichaam
 • Gezonde hersenen en zenuwen functies

 

Hoe in te nemen: Neem ten minste 5 druppels onder de tong. 


Prijs: 40 EUR

PineAlive 30ml

Ashadrene60ml

PineAlive 30 ml

 

Pine tree produkten hebben voor de mensheid vanaf het begin van de bekende geschiedenis uitstekende werkingen laten zien.

Al duizenden jaren werd de hars van pijnbomen gebruikt als een helende remedie voor meerdere problemen.

 

PineAlive heeft de enorme kracht van de biologische pijnbomen gom en hars extract van de wilde pijnboom. Volledig geëmulgeerd, bevat dit extract de krachtige harszuren en natuurlijke terpenen die ondersteuning bieden voor een gezonde spijsvertering en verbetering van ontsteking reacties.

 

Ingrediënten: Wilde natuurlijke dennen hars, Geemulgeerde pijnbomen hars, Zuivere  klaver honing, Biologische kokosolie, Zwarte zaadolie, Wilde rode framboos extract, Kaneel olie, Oregano olie. 

 

PineAlive werkt speciaal voor het reinigen van de weefsels: maag, darmen, dikke darm, nieren, blaas.

Het werkt in het bijzonder als een "cardiale tonic", dit is het voorkomen van hartritmestoornissen.

 

 

PineAlive:

 • is veilig voor gebruik op wonden – het doodt infectie en versnelt genezing door cellulaire regeneratie.
 • is de meest optimale therapeutische bestrijder voor slokdarm en maag stoornissen
 • voorkomt ernstige infecties
 • is een stimulans voor de totale immuunsysteem
 • ondersteunt cardiovasculaire functie
 • ondersteunt de alvleesklier werking
 • ondersteunt een gezonde spijsvertering en dikke darm
 • ondersteunt longen en bronchiale luchtwegen
 • ondersteunt de structuur, dichtheid en stevigheid van de botten

 

Toepassing: Neem tenminste 10 druppels per dag. GOED SCHUDDEN


Prijs: 28 EUR

SpruceAlive 30ml

Spruce Alive

SpruceAlive 30 ml

 

Er is niets vergelijkbaars in deze wereld als SpruceAlive. Het is de kracht van het levende, essentiële en complete spectrum extract van de hars van de spar. Het is het complete hars plus de gombestanddelen als natuurlijk is samengesteld. Allemaal in de meest onbewerkte staat als maar mogelijk, het is 100% zuiver.

 

Dit betekent dat alle essentiële oliën en andere biologisch actieve verbindingen, zoals de terpenen en enzymen, volledig intact zijn. Plus, dat de bewerkingen zorgvuldig en handmatig geplukt worden en verwerkt. Dat betekent dat alles met de hand van de bomen verwijderd wordt. Deze sparren komen alleen voor in het verre noorden uit de echte wildernis.

 

Samenstelling: biologisch extract van sparren, biologische yacon siroop, kaneel poeder suspensie, koud geperste black-seed olie, biologische olijfolie van eerste persing, bronwater.

 

Dit is de reden waarom er zoveel kracht beschikbaar is voor het vitaliseren van alle weefsels in het lichaam. Dit alles ter ondersteuning van de gezondheid van alle cellen via de wilde, biologische eigenschappen van deze oorspronkelijke elementen.

 

Gebruik SpruceAlive om uzelf tot de hoogste graad van vitale kracht mogelijk te maken; dit op een dagelijkse basis behandeling.

 

Sparren hars wordt geproduceerd door wilde sparren om diegenen te genezen wanneer gevolgen van trauma’s en beschadigingen. Mensen kunnen nu profiteren van deze genezende kracht door middel van het innemen van dit product.

 

SpruceAlive is de oorspronkelijke en enige volledig eetbare, totale voedsel en ruwe sparren hars als extract beschikbaar. Het zal helpen u ter ondersteuning van uw natuurlijke interne zuivering vermogen, vooral voor de huid en de urinewegen. Toch is het intensief reinigen van het spijsverteringskanaal ook aan de orde, net alle andere interne weefsels.

 

Een bijzondere kracht van SpruceAlive heeft betrekking op haar regeneratieve herstel mogelijkheden. Studies tonen duidelijk aan dat het de capaciteit heeft om de weefselherstel te bevorderen. Vooral voor de huid en de boven- en onderhuidse weefsels. Ingenomen als druppels onder de tong of plaatselijk toegepast kan en hulp zijn bij de ondersteuning van een gezond weefselherstel en met name ook voor de wondgenezing processen.

 

Neem meer in om de kracht die nodig is voor het dagelijkse werk te doen en te verhogen. Ongelooflijk is ook dat het ook de reactie van een gezonde slaap bevordert. Bovendien, wanneer genomen voor de nacht, creëert het zo een gezonde rust periode. Het is de kracht van de biologische natuurlijke terpenen in de sparren: de aromatische verbindingen, rijk aan natuurlijk gebonden zuurstof.

 

Neem SpruceAlive in, om meer bij te dragen aan een meer krachtig leven en op alle mogelijke manieren mogelijk. Elke dag weer.

 

Toepassing: Goed schudden, neem tenminste dagelijks 5 druppels

Ondersteunt:

-       een gezonde vitaliteit en energie respons

-       een interne kracht en een betere alertheid

-       een verbeterde reactie van de hormonen

-       een verbeterde huidfunctie

-       beschermt tegen verkoudheid, griep, congestie, keelpijn,

-       verhoogt de immuniteit en proces van ontgiften

 

Plaatselijk toegepast voor een aantal oorzaken zoals:

-       kraken van de vingertoppen, en de voeten

-       ruwe, schilferende huid

-       moedervlekken

-       wonden die moeilijk kunnen genezen

-       droge lippen verkoudheid sporen en huid vlekken

-       wratten en huid oneffenheden

-       droge, gebarsten huid

-       psoriasis en eczeem

-       hoofdhuid infecties

-       schimmelinfecties

-       vermindering van huidbeschadigingen

-       uitslag van onbekende oorzaken


Prijs: 32 EUR

Ashadrene 60 ml

Ashadrene60ml

Ashadrene

 

Gecertificeerd biologisch Ashwagandha extract verrijkt met royal jelly

 

Ashadrene is het enige gecertificeerde biologische Ashwagandha wortel extract als nu beschikbaar. Krachtig op een geweldige wijze: het biedt een grote ondersteuning voor een gezonde bijnier functie. Het helpt ook nog eens voor weerstand tegen stress. Dit product is verrijkte met drievoudig sterke onverdunde royal jelly (koninginnegelei). Dit is ideaal voor de ondersteuning van de natuurlijke processen voor het goed kunnen opnemen van de nodige en beschikbare voedingselementen in het lichaam. Het belangrijkste werkingsgebied van Ashwagandha is werking van stimulatie van de energie en een goede anti stress bevordering. Zowel Ashwagandha als royal jelly zijn rijk in biologisch actieve sterolen, de hars van de wortel bevat anolides, dit zijn remmers van ontstekingen. Zij bevorderen processen ter voorkoming van ontsteking reacties. Zij kunnen voorkomen dat er extra –kleine- bloedvaten ontstaan, bekend als het anti-angiogenese proces. Ashadrene is gegarandeerd biologisch en gecertificeerd; het is een geconcentreerd extract van harsen uit de hele plant en niet alleen van de wortels. De steroïden en andere ingrediënten van de Ashadrene zijn allemaal aanwezig in dit product: dit betekent dat zij geheel in biologische vorm beschikbaar zijn. Daarom is het zo krachtig voor een complete en gezonde opname in het lichaam. De steroïden en de aanwezige B-vitaminen en de royal jelly werken samen met elementen uit de Ashwagandha. Neem Ashadrene ter ondersteuning van de totale ondersteuning van de cellen in het lichaam, dit is dan het middel voor meer kracht en energie en een beter uithoudingsvermogen. Het is tevens een sterk middel voor een goede bijnier functie. Verkrijgbaar in een 500 mg gel capsules verpakking en een 60 ml druppels verpakking voor gebruik onder de tong.

 • Gecertificeerd biologisch Ashwagandha wortel extract

 • Onvervalst

 • Verrijkt met drie maal versterkte royal jelly poeder

 • Krachtige ondersteuning van de natuurlijke energie verbetering

 • Bevorderd de hormonen balans

 • Voedt de bijnieren

 • Geweldig voor gezonde vermoeidheid onderdrukking en stress vermijding

 • Krachtige bron van biologische steroïden, bekend als anoliden (remmers van ontstekingen)

 • Bevordert de algehele gezonde werking van de cellen in het lichaam

 • Bevordert het algehele welzijn

 • Deze Ashwagandha is acht maal sterker dan alleen het biologische poeder

 • Is een belangrijk element in de adaptogene (stabilisatie) kruiden families

 • Is zowel rustgevend en stimulerend voor een blijvend en duurzaam uithoudingsvermogen

 • Deze Ashwagandha is “koosjer”: zuiver!

 • Dit product is in water oplosbaar, met water onttrokken voor optimale opname

 

Nog iets over adaptogenen: van de duizenden planten die kunnen genezen; hiervan hebben slechts enkelen een bijzondere en speciale plaats verworven binnen de traditionele genezing mogelijkheden: dat is het kunnen leveren van adaptogenen (stabiliserende eigenschappen). Zij worden verondersteld om op te treden als modulatoren in de processen in het lichaam; promotor van “homeostase”, ofwel: voor biologisch evenwicht. In plaats van symptoom bestrijding, kunnen adaptogenen dagelijks gebruikt worden voor het versterken van wat het lichaam zelf kan doen in verbetering van de veerkracht en onderdrukking van mogelijke stress ontwikkelingen.


Prijs: 24 EUR

Ashadrene (60 caps)

AshAdrene

Ashadrene

 

Gecertificeerd biologisch Ashwagandha extract verrijkt met royal jelly

 

Ashadrene is het enige gecertificeerde biologische Ashwagandha wortel extract als nu beschikbaar. Krachtig op een geweldige wijze: het biedt een grote ondersteuning voor een gezonde bijnier functie. Het helpt ook nog eens voor weerstand tegen stress. Dit product is verrijkte met drievoudig sterke onverdunde royal jelly (koninginnegelei). Dit is ideaal voor de ondersteuning van de natuurlijke processen voor het goed kunnen opnemen van de nodige en beschikbare voedingselementen in het lichaam. Het belangrijkste werkingsgebied van Ashwagandha is werking van stimulatie van de energie en een goede anti stress bevordering. Zowel Ashwagandha als royal jelly zijn rijk in biologisch actieve sterolen, de hars van de wortel met anolides, dit zijn remmers van ontstekingen. Zij bevorderen processen ter voorkoming van ontsteking reacties. Zij kunnen voorkomen dat er extra –kleine- bloedvaten ontstaan, bekend als het anti-angiogenese proces. Ashadrene is gegarandeerd biologisch en gecertificeerd; het is een geconcentreerd extract van harsen uit de hele plant en niet alleen van de wortels. De steroïden en andere ingrediënten van de Ashadrene zijn allemaal aanwezig in dit product: dit betekent dat zij geheel in biologische vorm beschikbaar zijn. Daarom is het zo krachtig voor een complete en gezonde opname in het lichaam. De steroïden en de aanwezige B-vitaminen en de royal jelly werken samen met elementen uit de Ashwagandha. Neem Ashadrene ter ondersteuning van de totale ondersteuning van de cellen in het lichaam, dit is dan het middel voor meer kracht en energie en een beter uithoudingsvermogen. Het is tevens een sterk middel voor een goede bijnier functie. Verkrijgbaar in een 500 mg gel capsules verpakking en een 60 ml druppels verpakking voor gebruik onder de tong.

 

 • Gecertificeerd biologisch Ashwagandha wortel extract

 • Onvervalst

 • Verrijkt met drie maal versterkte royal jelly poeder

 • Krachtige ondersteuning van de natuurlijke energie verbetering

 • Bevorderd de hormonen balans

 • Voedt de bijnieren

 • Geweldig voor gezonde vermoeidheid onderdrukking en stress vermijding

 • Krachtige bron van biologische steroïden, bekend als anoliden (remmers van ontstekingen)

 • Bevordert de algehele gezonde werking van de cellen in het lichaam

 • Bevordert het algehele welzijn

 • Deze Ashwagandha is acht maal sterker dan alleen het biologische poeder

 • Is een belangrijk element in de adaptogene (stabilisatie) kruiden families

 • Is zowel rustgevend en stimulerend voor een blijvend en duurzaam uithoudingsvermogen

 • Deze Ashwagandha is “koosjer”: zuiver!

 • Dit product is in water oplosbaar, met water onttrokken voor optimale opname

 

Nog iets over adaptogenen: van de duizenden planten die kunnen genezen; hiervan hebben slechts enkelen een bijzondere en speciale plaats verworven binnen de traditionele genezing mogelijkheden: dat is het kunnen leveren van adaptogenen (stabiliserende eigenschappen). Zij worden verondersteld om op te treden als modulatoren in de processen in het lichaam; promotor van “homeostase”, ofwel: voor biologisch evenwicht. In plaats van symptoom bestrijding, kunnen adaptogenen dagelijks gebruikt worden voor het versterken van wat het lichaam zelf kan doen in verbetering van de veerkracht en onderdrukking van mogelijke stress ontwikkelingen.

 

Prijs: 26 EUR


BoneActive

RAW BoneActive

 

Voor gezondheid van het bot: natuurlijke bron van Calcium

 

Dit is de ultieme bot en gewricht verbetering formule, deze biologische BoneActiv is veel krachtiger dan calcium of vitamine D afzonderlijk. Dit is de zuivere calcium uit het microkristallijne hydroxyapatiet (MCHC), betrokken van met gras gevoederde runderen uit Nieuw-Zeeland. Het product wordt samengebracht met de krachtige, in het wild op bergen gegroeide kruiden, waarin calcium is geconcentreerd in kruiden als: salie, oregano en rozemarijn.

 

Onderzocht op hun bot versterkende effecten, MCHC en de gebruikte kruiden, zijn onderwerpen van belangrijke wetenschappelijke studies geweest. Zij brachten nieuwe eigenschappen aan het licht voor de ondersteuning van de gezondheid van het beenderstelsel.

 

Ruwe MCHC is biologisch veel actiever dan van met warmte behandelde alternatieven.

 

Salie, oregano en rozemarijn groeien biologisch op rotsen, niet op de “normale’ gronden. Zij zijn veel beter in het absorberen van de gewenste mineralen. Deze biologisch beschikbare concentratie van de mineralen als calcium, fosfor, koper en zink is uniek. Het is van essentieel belang voor de opbouw van gezonde, sterke beenderen en het voorkomen van leeftijdsgebonden botverlies.

 

Botverlies is namelijk een belangrijke oorzaak van pijn en vermindering van het actief zijn. Het gewone leven wordt dan ingrijpend veranderd. Past U deze biologische BoneActiv toe en blijf levenslang actief.

 

Hoe gebruikt U de BoneActiv: Neem twee of meer capsules tweemaal daags. Kan ook de capsule openen en voeg het toe in sap, water of een toetje.

 

Prijs: 30 EUR


BoneActive (30-60ml)

BoneActive

BoneActive

 

Bone & Joint Rubbing Oil

 

BoneActiv Rubbing Oil is het beste product ooit voor versterking van gezondheid van de botten en gewrichten.

 

BoneActiv is gebaseerd op de kracht van de oliën van wilde salie, rozemarijn en oregano, drie van de meest krachtige kruidenoliën uit de bergen als nu bekend.

 

Het is verbazingwekkend wat hier is ontdekt met betrekking tot de kracht van deze oliën van echt biologische oorsprong.

 

Wrijf de BoneActiv op de voetzolen en scheenbenen eenmaal of tweemaal per dag. BoneActiv gaat dwars door de poriën van het lichaam en wordt volledig geabsorbeerd. Weet dat de voetzolen de grootste poriën hebben van overal op het lichaam.

 

Wrijf het op elk gebied van beenderen dat verzorging nodig heeft. Wanneer U op een willekeurige plek moet of wilt wrijven, doe dit dan krachtig.

 

Het is perfect om de borst mee in te wrijven, omdat de actieve componenten ook nog eens goed werken door inademing.

 

Voor een snel resultaat: wrijf en masseer de schedel en aan de hals en kin. Neem ook een paar druppels dagelijks onder de tong of in vruchtensap of water. Voor snelle actie kunt u gebruik maken van de biologische BoneActiv capsules. Wat ook nog een ideale methode is: op en neer het wervelkolom gebied met BoneActiv masseren.

 

Wat zal meer krachtig en nuttig dan dit kunnen zijn: een bot activeren en inwrijven met natuurlijke olie die ook nog eens inwendig kan worden ingenomen?

 

Adem dus hun macht in en geniet van het effect van het wrijven.

 

30 ml - Prijs: 30 EUR

60 ml - Prijs: 56 EUR


Black Seed-plus (90 caps)

Black Seed Plus capsules
 • Ondersteunt de weerstand, cardiovasculaar systeem, longen, natuurlijke spijsvertering en de eliminatie.

 • Black Seed-Plus bevat extracten van de Mediterrane zwarte zaden, bruine komijn zaden, poeder van rode zure druiven en Rhus Coraria ( bessen van de pruikenboom familie, de berg variant )

 • Black Seed-plus is zeer aromatisch en ondersteunt de gezonde functie van het spijsverteringsstelsel en ademhalingssystemen. Smaakt trouwens geweldig!

 • Supplement Facts:
  BlackSeed Plus – 90 capsules à 1400 mg

 • Certificeringen:
  Herkomst uit verschillende landen, ook middellandse zee gebied, alles biologisch geteeld
  Met de hand geplukt en geoogst, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren.

 • Toepassing:
  2 of meer capsules per dag, verdeeld over de dag

 • Producent:
  North American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA

Prijs: 27 EUR

Black Seed Olie 240ml

Black Seed Oil 240ml

Olie van Black Seed

 

North American Herb & Spice (NAH&S) is wereldleider in de productie van de hoogste kwaliteit zwarte zaad olie supplementen als beschikbaar. Deze koud geperste zwarte zaad olie is voorzien van de meest krachtige, aromatische complexen als bekend. Gewonnen uit 100% zuivere mediterrane herkomst. Omtrent de smaak en de werkzaamheid is er geen vergelijking te vinden. NAH&S Zwart zaad supplementen zijn krachtige, natuurlijke bronnen van de belangrijke voedingsstoffen die de sleutel zijn voor de ondersteunende algemene cardiovasculaire (hartvaten) gezondheid; verzorgt door de thymoquinone en meerdere plantaardige sterolen.

 

Thymoquinone draagt in hoge mate bij in de grote krachtige werkzaamheid van zwarte zaad. Dit voor de ondersteuning van algemene hartfunctie, de bloedvaten, een gezonde bloeddruk, maar ook voor longen, nieren en de goede spijsvertering. Bovendien draagt het bij voor de ondersteuning van de optimale werking van het immuunsysteem. Olie van Black Seed is een krachtig enkelvoudig onverzadigde olie complex, die de gezondheid van alle cellen, voornamelijk hart en cellen van de aderen steunt. Een hoogste bron van essentiële vetzuren en andere vitale voedingsstoffen: dit is de echte 100% koudgeperste mediterrane zwarte zaadolie. Black Seed olie is een natuurlijke bron van vitamine E, sterolen, sterolines en essentiële omega-3 vetzuren, -6s en-9s. Ideaal voor de spijsvertering. Het is ook nog eens een smakelijke toevoeging aan verschillende levensmiddelen functioneren zoals salade, soep of groenten.

 

Van Black Seed olie is misschien wel de beste olie voor het optimaal ondersteunen van de hartspier, en tevens voor de ondersteuning van de gezondheid der aderen. Ook geschikt voor reiniging en ondersteuning van een gezonde lever en galblaas. En ook nog eens een ideale olie voor de ondersteuning van een gezonde longfunctie.

Hoe te gebruiken: Neem dagelijks een of meerdere theelepels.


Prijs: 35 EUR

Black Seed Olie 355ml

Black Seed Oil 355ml

Olie van Black Seed

 

Dit is het kruid uit het Middellandse Zee gebied van de zwarte komijn, een ranonkel familie plant. De North American Herp & Spice (NAH&S) is wereldleider in het produceren van de hoogste kwaliteit zwarte zaad olie in supplementen als nu beschikbaar.

 

Deze zwarte zaad olie is een koud geperste olie en heeft daarom de meest krachtige, aromatische complexen bekend behouden, uitsluitend van 100% Mediterrane bron. Over de smaak en de werkzaamheid bestaat er niet iets vergelijkbaars. De door de NAH&S gemaakte Zwart zaad producten zijn sterke natuurlijke bronnen van de belangrijke voedingsstoffen die de basis zijn tot verbetering van voor de ondersteunende algemene cardiovasculaire gezondheid: met onder andere thymoquinone, carvacrol en plantaardige sterolen.

 

Thymoquinone bevat die elementen die door de grote kracht van het zwarte zaad, dienen voor de algemene ondersteuning van hart, aderen, longen, nieren en de spijsvertering maar ook de ondersteuning van de gezondheid van het immuunsysteem. Een veelzijdige aromatische olie, maakt zwarte zaadolie tot de natuurlijke manier het voeden van alle cellen van het lichaam, met inbegrip van de bloedsomloop. Een hoogste bron van essentiële vetzuren en andere vitale voedingsstoffen, dit is deze echte 100% koudgeperste mediterrane zwarte zaadolie, verrijkt met 1% oliën van natuurlijke biologische rozemarijn en organische Oreganol P73. Ze maken de zwarte zaadolie uiterst goed houdbaar, zo wordt ranzigheid geheel voorkomen.

 

Van Black Seed olie is een natuurlijke bron van vitamine E, sterolen en de essentiële omega-3s vetzuren maar ook -6s en -9s. Ideaal voor de spijsvertering, het maakt een smakelijke toevoeging aan een voedingsmiddel zoals salade, soep of groenten. De Black Seed olie is misschien wel de beste olie voor het ondersteunen van de hartspier, en ook van de gezondheid de aderen. Ook geschikt voor reiniging en ondersteuning van een gezonde galblaas. Ook is het de ideale olie voor een goede en gezonde longfunctie. Het heeft een stevige smaak en bezit een uitzonderlijk lange houdbaarheid.

Hoe in te nemen: Neem dagelijks een of meerdere theelepels.


Prijs: 48 EUR

Black Seed Oile “Absorb – Max TQ” 60ml

Black Seed Oil MAX TQ

Black Seed Oil

“Absorb – Max TQ”

Maximale, directe absorptie van actieve bestanddelen van zwarte zaden

 

Eindelijk, een Black Seed Oil-formule die goed smaakt, Black Seed Oil Absorb-Max (beste absorptie methode) is de meest unieke Black Seed Oil-gebaseerde formule die beschikbaar is, volledig mycellized voor maximale directe absorptie. Dit maakt maximaal gebruik van de nieuwe actieve ingrediënten van de Black Seed Oil mogelijk, waaronder thymoquinone (olie uit zwarte komijn; een ranonkel plant), carvone, thymol en carvacrol. Nu worden deze belangrijke actieve ingrediënten volledig absorbeerbaar gemaakt, gemiculeerd in de geëmulgeerde elementen, inclusief wilde, organische Oreganol P73 en organische, rauwe yaconstroop. Nu zijn alle componenten van de black seed elementen, inclusief pigmenten, olieachtige stoffen en sterolen, evenals zeer krachtige alkaloïden, volledig geëmulgeerd voor gemakkelijke absorptie en transport naar de cellen en organen, waar ze hun meest krachtige medicinale werking uitvoeren.

 

Black Seed Oil Absorb-Max is de enige geëmulgeerde, gemyclede zwarte zaadolie die beschikbaar is. Bovendien ondersteunt zwarte zaadolie een gezond spijsverterings-, immuun- en hartproces, terwijl het ook de gezondheid van de nieren, het hormoonsysteem en de huid ondersteunt. Yacon ondersteunt ook de algehele gezondheid, waaronder een gezonde spijsvertering, de gezondheid van het immuunsysteem en een gezonde immuniteit. Het ondersteunt ook een gezonde bloedsuikerreactie.

 

Gemycelliseerde (met de juiste schimmel elementen behandeld) wilde oregano-olie is hoogst uniek en ondersteunt volledig een gezonde immuniteit, terwijl het ook een gezonde spijsvertering, huid-, nier- en leverreactie ondersteunt.

Interessant is dat zowel zwart zaad als yacón naar verluidt een goede gewichtsverliesrespons hebben, dus de combinatie van beide is uniek.

Vanwege de aangename smaak zijn Black Seed Oil Absorb-Max druppels het ideale type voor gebruik bij kinderen en mensen met een gevoelige smaak.

 

Hoe toepassen? Gebruik het als druppels onder de tong of toegevoegd aan smoothies, sap en dranken. Voeg het toe aan heet water om een ​​uniek smakende thee te maken, die zeer krachtig en verkwikkend is.


Prijs: 24 EUR

Canacurmin (60ml)

Canarcumin

Canacurmin olie 60 ml


Totaal supplement van kurkuma en hennep stengel extract

 

 • Ondersteunt een gezonde anti-ontstekingen werking

 • Ondersteunt het gehele lichaam zenuwstelsel

 • Is een gewrichts-, spier, en zenuwen verbeteraar

 

Canacurmin is het enige wilde en biologische kurkuma-hennep stengel extract beschikbaar. Het extract van de hennep stengel is gecertificeerd biologisch, en het extract van kurkuma is 100% natuurlijk. De kurkuma in Canacurmin is zeer krachtig, omdat het uitsluitend bestaat uit de in het wild groeiende kruid zonder landbouw of teelt. Omdat het wild is, is het absoluut vrij van alle pesticiden en herbiciden.

 

Canacurmin is uniek, vanwege de wijze van verwerking. Superkritische CO2-extractie is gebruikt, wat betekent dat het is rijk aan alle van de natuurlijk voorkomende stoffen gevonden in zowel de hennep stengel en de kurkuma, met inbegrip van alle natuurlijk voorkomende polyfenolen en terpenen. Het bevat ook de uit kurkuma voorkomende essentiële oliën, bekend als turmerones, samen met terpenen, wasachtige stoffen en sterolen. De turmerones, terpenen, wassen en sterolen gaan geheel verloren in “standaard” verwerkte kurkuma producten. Dit product heeft ook een hoge dichtheid van kurkuma polysachariden, die bijdragen aan de gezondheid gevende eigenschappen voor het stimuleren van immuniteit. Neemt U vooral aan: het is een complete bron van fyto-cannabinoïden die hieruit verkregen worden. Tot wel 80 verschillende stoffen, die de CB2 receptor steunregeling vormen en in samenwerking met de kurkuma-verbindingen werken. Een tweede extractie maakt gebruik van gecertificeerde biologische alcohol, dat zich concentreert op de pigmenten: de curcuminoïden, met inbegrip van curcumine. Canacurmin is de enige kurkuma-supplement dat gebruik maakt van gecertificeerde biologische alcohol. Alle andere producenten gebruiken de commerciële weg. Deze kan dan worden besmet met GMO's. Omdat CO2-extractie wordt gebruikt, blijven alle enzymen intact, net als de zeer actieve biologische moleculen, de turmerones, ter ondersteuning van de cellulaire functies. Andere leveranciers zijn niet zo duidelijk over hun extractie processen. Er is dus met Canacurmin de volledige duidelijkheid.

 

Het is ook uniek omdat het de Canacurmin samenwerkende planten oliën bevat, wilde olie van oregano en rozemarijn, die de potentie drastisch doen verhogen. Uit organische bron is ook gember oleoresin toegevoegd. Samen met kurkuma componenten en het hennep stengel extract, alle kruiden als antioxidant producten zorgen voor een gezonde ontstekingsremmend voor zowel de ondersteuning voor de algehele gezondheid van het zenuwstelsel. Kurkuma en gember ondersteunen ook een gezond spijsvertering proces. Voornamelijk het hennep stengel extract bevordert, door het activeren van CB2 receptoren, een gezonde darm en spijsvertering functie.

 

Canacurmin is vrij van alle GGO's en worden geen genetisch gemodificeerde stoffen gebruikt bij de verwerking. Het is ook vrij van chemische toevoegingen en hulpstoffen. Beschikbaar als bewerkte druppels voor onder de tong, dit biedt een directe absorptie. Het is ook beschikbaar als 500 mg gel caps in een oplossing van olie, die bij het innemen gemakkelijke is. Vergelijk dit met geperste pillen en poeders van gedroogde isolaten, deze veroorzaken een slechte werking en leiden tot een verkeerd effect.

 

60 ml - Price: 54 EUR


Hempanol 30ml

Hempanol 30ml

Hempanol

 

Ondersteunt het hele lichaam tot een gezonde opbouw

 

Het is een 100% zuivere door CO2 – geëxtraheerde biologische hennep olie met CO2 – geëxtraheerde P73 oregano olie. Een superieure bron van CB2 receptor activator het bèta caryofylleen.


Hempanol is beste en hoogste niveau voeding supplement, in het biologische hennep extract beschikbaar. Dit is het CO2-extract van hennep, waardoor het 100% biologisch is. Het CO2-extraheer proces vangt alle belangrijke ingrediënten, met inbegrip van het volledige spectrum van cannabinoïden en het allerbelangrijkste: het super-krachtige terpeen: bèta caryofylleen.

 

Het is het bèta caryofylleen welke geheel natuurlijk is en is tevens de meest potente activator van de belangrijke cellulaire receptoren CB2. De CB2 receptoren zijn essentieel voor het activeren van een groot aantal lichaamsfuncties. Hun acties zijn van cruciaal belang voor het algehele welzijn en een optimale gezondheid. De receptoren bevinden zich strategisch in alle belangrijke orgaansystemen, met inbegrip van de hersenen, ruggenmerg, schildklier, bijnieren, eierstokken, testes, hart, milt, darmen en de lymfatische cellen. Na activatie steunen de receptoren het lichaam op een groot aantal manieren, verminderen van ontstekingen, immuun opwekking, verbetering van de circulatie, stimuleren van de spijsvertering en verbeteren van neurologische functies. Ondersteuning voor uw algehele gezondheid in alle opzichten mogelijk door middel van deze krachtige formule. Voel de voordelen van Hempanol door lichaamsfuncties te activeren, waar ze het meest nodig zijn.

 

Een uitstekende echte voedsel stof, bèta caryofylleen is de meest krachtige natuurlijke CB2 receptor activator als nu bekend. Deze twee belangrijke ingrediënten van deze formule, CO2 geëxtraheerde hennep en CO2 geëxtraheerde wilde oregano, komen hierin in grote hoeveelheden voor. De wilde oregano P73 helpt de hennep te activeren, die de rijkste bron van het supplement van bèta caryofylleen bekend is en ondersteunt dit nog meer. Zowel wilde oregano en hennep bevatten unieke vormen van de caryofylleen moleculen. Andere belangrijke ingrediënten zijn de cannabinoïden, carvacrol, zuivere thymol en biologische aromatische esters. Het is met de formule P73 – versterkt. Dat is wat deze vorm Hempanol uniek maakt. Hempanol is een CBD-rijke, ruwe, totaal supplement, in de ongewijzigde vorm van hennep olie, met de volledige spectrum van cannabinoïde complexen.

 

Neem dus deze Hempanol als een dagelijkse aanvulling; voor gebruik ter ondersteuning van de essentiële behoeften van het lichaam. Het is geheel natuurlijk, organisch en biologisch. Wat zou nog krachtiger zijn dan dit?

 

Gebruik: Neem dagelijks een of twee keer 5 of meer druppels onder de tong of in fruitsap of water of neem 1 capsule een of twee keer per dag met water of een vruchtendrank.


Prijs: 38 EUR


Hempanol PM

Hempanol PM30ml

 

hempanol caps

Hempanol PM

 

Het ondersteunen van een gezonde rust en het slapen


Voor het ondersteunen van het gezonde slaap mechanisme, er is niets krachtiger en verfijnd dan deze Hempanol PM. Dit product bevat alles welke nodig is ter ondersteuning van uw gezondheid van de zenuwen en hersenen op een rustgevende en kalmerende manier. Hempanol PM is de ideale nachtelijke formule voor de nachtrust. Geheel samengesteld uit de ingrediënten door middel van de met CO2 geëxtraheerde elementen van de biologische hennep plant. Op dezelfde wijze gewonnen zijn de elementen uit de zeer aromatische hop en kamille uit Nieuw-Zeeland. Plus de olie van kaneel en ook nog eens de CO2 extractie van de biologische oregano vormen dit product. Niets zal meer ondersteunend zijn voor de gewenste kalmte dan wat in dit product is samengebracht.

 

Alle deze extracten zijn krachtige bronnen van de natuurlijke componenten zoals nu bekend en wel: de terpenen, welke de meest geavanceerde en allerbelangrijkste zijn. Zij zijn de beste zenuw ondersteunende elementen als nu bekend: voornamelijk het bèta caryofylleen. Andere belangrijke zenuwondersteuningen gebeuren door de terpenen als: limoneen, linalool, en de pinenen. De terpenen zijn speciale moleculen die goed door het lichaam worden geabsorbeerd en worden tevens gemakkelijk opgenomen in het zenuwweefsel: dit is wat hen zo krachtig maakt. Bovendien hebben het bèta-caryofylleen en andere terpenen rechtstreeks invloed op de CB2 receptoren. Het zijn de CB2 receptoren die als signalering systemen fungeren voor het creëren van het noodzakelijke evenwicht in het lichaam. De CB2 receptoren zijn gelegen in de hersenen, het ruggenmerg en botten.

 

Al eeuwen lang wordt het hennep extract gebruikt voor het opwekken van ontspanning. In de Middeleeuwen werd ook de hop specifiek gebruikt voor verkrijgen van kalmte. Ook van kaneel is al lang bekend als een therapie voor de nachtelijke rust. Hetzelfde geldt voor kamille, die ook al heel lang wordt gebruikt als een thee, ook voor de opwekking van de ontspanning.

 

Deze Hempanol PM bevat een zeer gespecialiseerde vorm van kamille bekend als biologische blauwe kamille. De hop, is ook specifiek, deze versterkt het effect. In Hempanol PM wordt de zeer aromatische Nieuw-Zeelandse hop gebruikt. Deze wordt geoogst in die gebieden waar geen enkele verontreiniging of besmetting kan plaatsvinden: in ver gelegen gebieden. De wilde oregano in dit Hempanol product is een vorm van P73 formule, ook deze wordt gewonnen met de CO2 methode, de hele plant wordt gebruikt. Ook dit element is zuiver biologisch en niet gemanipuleerd.

 

Hoe gebruikt u Hempanol PM?

 

Voor het slapengaan neemt u een paar druppels onder de tong en houdt deze daar zo lang mogelijk. Herhaal indien nodig. Ook voor het bereiken van rust, als u een dutje wilt doen. Gebruik niet overdag wanneer de slaperigheid niet gewenst of mogelijk is. Gebruik het niet wanneer u moet rijden of zwaardere apparatuur bedient. Gebruik het ook tijdens de dag, in kleine hoeveelheden als extra rust nodig en mogelijk is.

 

Prijs:

30 ml 40 EUR

60 gelcaps 40 EUR


NutriHemp RAW 800g

NutriHemp RAW

NutriHemp RAWNutriHemp RAW

 

 

NutriHEMP RAW

 

Biologisch eiwit poeder - PLUS met wilde chaga, biologische yacón en 15% wilde bessen poeder.

 

Wat een krachtig, compleet en geavanceerd eiwit poeder is dit: – NutriHEMP RAW. Je lichaam verdient een compleet eiwit voeding voor een optimale gezondheid en onderhouden, dit voor opbouw, vooral voor diegenen die intensief bezig zijn. Het is echter ook nodig voor elke cel in het lichaam, alleen al voor het in standhouden.

 

NutriHEMP RAW is volledig gebaseerd op een combinatie van gekiemde bruine rijst eiwit, plus biologisch eiwit uit hennep. Dit is de meest krachtige planten eiwit combinatie als nu bekend. Verrijkt met gestabiliseerd organisch vlas, rijst zemelen en de kiemen van rijst. Dit alles is veel completer qua voedingswaarde, als een eiwit poeder dan uit andere planten. Ook bevat NutriHEMP RAW wilde biologische chaga, organische yacón en poeder van de rode zure druif, aangevuld met nog eens 15% wilde bosbessen of frambozen poeder in gewicht procenten.

 

Dit maakt het krachtig, niet te geloven gewoon. Dit vergroot ook de voedingswaarde en de opname in het lichaam. Welke enorme macht en kracht een persoon zich zal voelen bij het innemen van dit product. Alleen al 4 eetlepels, is gelijk aan 16 gram van biologische beschikbare eiwitten, plus een breed scala aan andere voedingsstoffen, met inbegrip van ruime hoeveelheid vitamines B, magnesium en ijzer. B-vitaminen helpen bij de eiwit spijsvertering evenals het opname. De organische yacón wortel poeder plus de bosbessen en / of frambozen poeder biedt inuline (FOS), dat de groei van de gezonde bacteriën stimuleert. Ook de wilde bosbes en framboos poeders stimuleren de eiwit vertering en opname.

 

Een volledige lijst van de ingrediënten is als volgt:

 

 • zuivere, biologische gekiemde bruine rijst poeder

 • rauwe, biologische hennep eiwit poeder

 • rijst zemelen en rijst kiemen

 • biologische yacón wortel poeder

 • natuurlijke bruine rijst poeder

 • wilde, zuivere chaga

 • de unieke rode zure druivenpoeder

 • wilde bosbessen of frambozen poeder

 

Met al deze speciale biologische componenten, met de wilde chaga, is de ORAC 38.400 per container voor bosbes en 23.643 voor de framboos variant.

 

Hoe te gebruiken?:

 

Toevoegen aan amandel of rijst melk of water en dagelijks drinken.

Of toevoegen aan smoothies of biologische melk.

Geweldig in yoghurt of kwark. Een ideale aanvulling is op een ei-shake.

Ook toevoegen aan granen is mogelijk. Kan ook worden gebruikt bij het bakken te versterken van voedingsmiddelen. Het is ideaal als een compleet ontbijt zelf, voor drukke, haastige mensen, mensen die willen afvallen en atleten.

Echt een perfect voedingsmiddel!

 

Zie snel het verschil in uithoudingsvermogen, kracht, haren, huid en vooral nagels.

 

Prijs: 49 EUR


Hempanol Spice Oil 355ml

Hempanol 30ml

Met oliën van specerijen verrijkt

 

Hempanol

 

Houdbare Hempanol met essentiële vetzuren

 

Deze Hempanol versie is met aromatische olie verrijkt. Ook nog eens voorzien van meerdere omega oliën als een complex met essentiële vetzuren. Er is niets zoals deze Hempanol Omega Spice olie met een samenstelling van de belangrijke essentiële vetzuren, dit voor de algehele gezondheid. Dit is de biologische, koud geperste hennep zaadolie, gecombineerd met de allerbeste hennep extracten, samen met andere belangrijke plantenextracten, welke de van nature voorkomende cannabinoïden. Deze wordt samengesteld uit meerdere planten soorten. Inbegrepen zijn hier de extracten van wilde oregano, rozemarijn, kurkuma en de “heilige” basilicum. Dit maakt de organische hennep zaadolie zo extra krachtig. Het heeft ook een lange houdbaarheid, zodat het niet z al oxideren. Hempanol Omega Spice olie is in feite zo stabiel dat, in tegenstelling tot andere hennep zaad olie supplementen, het geen koeling vereist.

 

Hennepzaad olie is een hoogste bron van belangrijke essentiële vetzuren, nodig voor alle cellen en celmembranen voor het handhaven van een optimale gezondheid. Essentiële vetzuren zijn nodig voor de vertering van de juiste eiwitten en ademhaling en helpen de functies van het gehele spijsverteringskanaal te ondersteunen. Deze oliën zijn ook essentieel voor een gezonde huid, haren en nagels. Feitelijk helpt deze olie het verbeteren en verfraaien van deze onderdelen van het menselijk lichaam.

 

Daarnaast is hennep zaadolie een hoogste bron van het gamma linoleenzuur, een essentiële vetzuur voor de gezondheid van alle belangrijke elementen tot een gezonde anti-ontsteking reactie. Deze kritisch essentieel vetzuur is ook nodig voor de optimale ondersteuning van een gezond hormonaal systeem, met inbegrip van de organen van voortplanting en vruchtbaarheid. Vrouwen met ovariële stoornissen weten heel goed de waarde van gamma-linoleenzuur, ter ondersteuning van de gezondheid van de eierstokken en ook ter ondersteuning van een gezonde overgang tijdens de menopauze.

Gamma-linoleenzuur is eigenlijk essentieel voor iedereen, met inbegrip van volwassen mannen en kinderen. Voor kinderen is het een groeifactor nodig voor het opbouwen van gezonde cellen. Maar zeer beperkt wordt gamma-linoleenzuur gevonden in relatief weinig voedsel, vooral zaden en oliën in zaad wordt dit aangetroffen. En juist het hennep zaad is een van de rijkste bronnen.

 

De kruiden in deze Hempanol Omega Spice Olie maken het nu juist superkrachtig, dit voor de ondersteuning van gezonde immuun functies en het hormonale evenwicht op orde krijgt. Zo ook de gezondheid van het endocriene systeem. Deze vetzuren zijn anders dan visolie, aangezien zij essentieel voor de cellulaire gezondheid zijn en wanneer zonder hen: verslechteren de cellen en de celmembranen. Het is bijzonder, omdat het in tegenstelling tot andere hennep zaad olie zeer houdbaar is, en behoeft geen opslag op een koele plaats.

 

Dus neem uw Hempanol Omega Spice Olie voor een optimale gezondheid, ten minste een soeplepel per dag voor volwassenen, een theelepel is genoeg voor kinderen. Roer het door tomatensap of een (biologische) frisdrank voor een pittig drankje: dit voor uw betere gezondheid.

 

Prijs: 34 EUR


Hempanol De-Stress Shot 50ml

Natuurlijke bron extract op basis van:

 

Hempanol

 

De – stress Shot “ontstressen”

 

Een brede samenstelling van hennep elementen versterkt met * kurkuma & gember elementen * voor totale ontspanning en ondersteuning van lichaam en geest.

Wat is dit een unieke formule. Dit is een gespecialiseerde, in water oplosbare vorm van rauwe, biologische hennep planten extract. Met het volledige profiel van de essentiële fytochemicaliën, inclusief de op hennep-gebaseerde terpenen, bèta-carophyllene, pinenen, linalool, en limoneen, evenals meer dan 60 beschikbare cannabinoïden voor het voeden van het inwendige cannabinoïde systeem, het is krachtig. Verrijkt met gevriesdroogde, biologische wilde kurkuma, biologische gember en het natuurlijke, biologische kaneel schors extract. Het is een super supplement formule, ideaal voor de bestrijding van stress en voor de ondersteuning van een natuurlijke ontspanning reactie: inwendig kalmerend maar nog steeds sterk en bevordert de alertheid.

 

De gespecialiseerde extracten van kurkuma, gember en kaneel zijn ook nog eens bijzonder. Dit zijn de 101 elementen, zij geven U de optimale sterkte welke u nodig heeft voor een snelle opkikker van de gewenste de-stress actie. Ook de biologische, gevriesdroogde kurkuma ondersteunt een gezonde cognitieve reactie, en het onderzoek gedaan op kaneel: dit ondersteunt nog eens de hersenengezondheid. Het geeft bovendien nog eens de ondersteuning naar een gezonde bloedsuikerspiegel reactie. Gember is ruime toevoeging. Het ondersteunt een gezonde spijsvertering en onderdrukt ontsteking reacties. Nu wordt duidelijk waarom Hempanol

 

De-Stress een degelijke krachtpatser is voor niet alleen de geestelijke stress-respons, maar ook op de algemene reactie van het lichaam is. Dit met inbegrip van een reactie op de spijsvertering en de hormoonspiegel van het lichaam. Het zijn de hormoon klieren welke de stress bepalen en de kurkuma, gember, kaneel en de natuurlijke hennep extracten ondersteunen dit. Bovendien zijn al deze natuurlijke extracten rijk aan terpenen, die het lichaam met de noodzakelijke endocannabinoïden voorziet.

 

Hempanol De-Stress shot product is speciaal ontwikkeld voor die personen die bezig en druk zijn. Met zijn 50 ml schot is slechts een kleine hoeveelheid nodig, bij voorbeeld een kwart, zodat u vier schoten uit een container kan krijgen. Het gevoel van de reactie van de ontspanning die je lichaam nodig heeft, is geweldig. Vult U daarmee ook de energie en rust in het lichaam aan. Verbeter uw natuurlijke alertheid, juist door het versterken van uw natuurlijke systeem van endo-cannabinoïden. Deze kan vooral tekortschieten in een omgeving van onze high-stress maatschappij, gehaast en uitgeput raken en worden door blauw licht van computers en mobiele telefoons dolgedraaid. Vul met Hempanol De-Stress shot aan wat uw zenuwstelsel nodig heeft. Dit gevoel wordt bereikt met het zuivere, biologische hennep extract; dit is het absolute verschil.

 

Hoe gebruikt U Hempanol De-Stress Shot:

het is krachtig, dus meestal is een kleine hoeveelheid voldoende, het beste is één theelepel. Neem meer, alleen indien gewenst.

 

 • non-GGO = absoluut niet gemanipuleerd of genetisch beïnvloed
 • 100% gevriesdroogd
 • geheel biologische productie
 • totaal vrij van oplosmiddelen
 • duurzaam geoogste ingrediënten

 

Prijs: 11,50 EUR


Orega Fresh Toothpaste

OregaCARE

OregaFRESH – 3.4 Oz / 96 g

 

 • Deze OregaFRESH tandpasta is de enige natuurlijke en vrij van fluoride tandpasta als nu beschikbaar. Zij is doordrenkt met de antibacteriële kracht van de P73 oregano, dit is een van de meest krachtige antioxidanten als nu bekend. Dagelijks poetsen met OregaFRESH vermindert tandplaque, verfrist de adem en optimale mondgezondheid bevordert zonder het gebruik van agressieve of gevaarlijke ingrediënten zoals kleurstoffen, glycol, parabenen en natrium lauryl ( of dodecyl ) sulfaat. Zelfs de glycerine in andere tandverzorgende producten kan het tandvlees laten bloeden.
 • OregaFRESH is één van een familie van producten die de gehele mond verzorgen en gezond maken door een kruiden behandeling.
 • Ingrediënten: Bronwater uit de bergen, calciumcarbonaat, pepermunt, kruizemunt, extra zuivere olijfolie, wilde oregano olie P73, salie, rhatany (krameria) wortel, geranium, kruidnagel knop olie, berken boom extract, blad van Eucalyptus olie, papaya extract.

Ideaal voor gebruik voor:

 • gevoelige tanden,
 • aften,
 • slechte adem,
 • baby tandjes,
 • huisdieren,
 • gevoelig tandvlees,
 • kunstgebitten,
 • kinderen

 

Hoe te gebruiken: borstel grondig na elke maaltijd of ten minste tweemaal per dag of wanneer voorgeschreven door een tandarts of mondhygiënist.

Prijs: 14 EUR