Huid Verzorging

ChagaCream gezichtsbehandeling (60ml)

ChagaCreamFace
 • Ideaal voor de droge, gebarsten of geïrriteerde huid.
 • ChagaCream bevat melanine- en het SOD-rijke (antioxidanten) wilde, ruwe chaga extract, koud geperste sesamolie, ruwe zwarte zaad olie, olie van wild laurier, olie van de mirte, olie van lavendel, koninginnengelei (bijenmelk), rozen water, kruidnagel bloemknop olie, olie van biologische wilde oregano, organische komijn olie, organische salie olie, wild ruwe zwarte frambozen extract, wilde ruwe honing en zonnebloempitten lecithine. Niets zou meer beschermend en verjongend zijn. Gemengd in een organische bijenwas base, zijn alle ingrediënten echt en het is geheel eetbaar. Kunt u zich een gezichtsbehandeling voorstellen dus geheel puur en dat je ook nog kunt eten? Het is juist wat je gezicht verdient. Dit is een totaal voedingsmiddel als gezichtscrème met de meest zeldzame, rauwe ingrediënten welke nu bekend zijn. De melanine uit de chaga en het ruwe zwarte frambozen extract geeft een mooie kleur welke de huid veel beter doet tonen.

 • Deze natuurlijke crème maakt de huid zacht en glad. Ideaal voor normaal, beschadigde of verouderen huid.

 • Supplement Facts:
  Chaga Cream FACIAL – 60 ml

 • Certificeringen:
  Herkomst verschillende landen rond de Middellandse Zee.
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat dierlijke producten: bijenwas. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren.

 • Toepassing:
  Een kleine hoeveelheid is voldoende voor het gezicht.

 • Producent:
  North American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA

Prijs: 42 EUR

ChagaCream huidverjonging (60ml)

ChagaCreamSkin
 • Ideaal voor de droge, gebarsten of geïrriteerde huid.

 • Chag-o-Power Cream, met de eigenschappen van het wilde, ruwe chaga paddenstoel extract, is dit een krachtige bron van antioxidant enzymen, zoals superoxide dismutase (SOD). Dit is buitengewoon krachtig voor de huid weefsels en het dringt ook diep door. In een bijenwas basis is Chag-o-Power Cream specerijenolie gemengd met oliën van wilde oregano, laurierblad, salie, komijn en de uiterst krachtige antioxidant olie van kruidnagel knoppen. Het bevat ook het wilde laurierblad water en het Damasceense rozen water, koud geperste sesamolie, zwarte zaad olie en zonnebloempitten lecithine.

 • Wrijf om de huid te voeden en te verfraaien, een kleine hoeveelheid op normale, beschadigde of verouderde huid. Het maakt de huid zacht en glad. Vooral geschikt om op handen en het gezicht te gebruiken, maar wrijf eventueel ook op de wervelkolom streek of de gewrichten.

 • Supplement Facts:
  Chaga Cream BODY – 60 ml

 • Certificeringen:
  Herkomst verschillende landen rond de Middellandse Zee.
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat dierlijke producten: bijenwas. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren.

 • Toepassing:
  Een kleine hoeveelheid is voldoende om over het lichaam te smeren.
  Wrijf om de huid te voeden en te verfraaien, een kleine hoeveelheid op normale, beschadigde of verouderde huid. Het maakt de
  huid zacht en glad. Vooral geschikt om op handen en het gezicht te gebruiken, maar wrijf eventueel ook op de streek rond de wervelkolom of de gewrichten.

 • Producent:
  North American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA

Prijs: 38 EUR

Oreganol P-73 Cream (60ml)

Oreganol-P73-Cream
 • Oreganol P73 Cream ondersteunt huid gezondheid overal op het lichaam, met inbegrip van het gezicht. Het kan worden gebruikt om de huid te hydrateren en ter ondersteuning van de genezing van zonnebrand, beschadigingen, brandwonden, droge huid of een andere mindere huidconditie. Ideaal voor de door oudere leeftijd veroorzaakte beschadigde huid.

 • Oreganol P73 Cream wordt gemaakt met antioxidantrijke oregano, propolis, honing, mirte, lavendel en Canadese balsem - krachtige voedingsstoffen die de huid verbeteren. Deze cream bevordert een algeheel gezonde huid.

 • Supplement Facts:
  Oreganol P73 Cream – 60 ml

 • Certificeringen:
  Herkomst Noord Amerika en landen rond de Middellandse Zee.
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren, zo mogelijk in koelkast.

 • Toepassing:
  Deze cream bevordert een algehele gezondheid van de huid.
  Regelmatig toepassen op de huid, bij voorkeur dagelijks. Het verjongt de huid. Enkele 5 a 10 druppels volstaat.

 • Producent:
  North American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA

Prijs: 28 EUR

OregaShield 49ml

OregaShield

OregaShield
In bijenwas emulsie 49 ml

 

OregaShield heeft een langzame assimilatie voor langer dan 24 uur.

 

OregaShield is 's werelds eerste langdurig werkend produkt met de wilde oregano olie formule. Het is op basis van bijenwas en het bevat tevens wilde laurier en salie oliën. Allen zijn krachtig en van biologische oorsprong, afkomstig van in de bergen groeiende specerijen. Zwarte zaadolie is ook een ingrediënt, dat is een rijk en verzachtend middel voor een optimale gezondheid van de huid.

 

Het is ideaal voor het toepassen op de handen voor langdurige werkzaamheid.

 

OregaShield is de hele dag actief, maar het kan meerdere keren per dag worden toegepast. Het is ook de ideale emulgerende, langdurige werkende geurige olieen formule voor het toepassen, ook op andere plaatsen, zoals de zolen van de voeten en schenen. Het kan ook worden ingewreven op en langs de wervelkolom.

 

Gebruik OregaShield overal waar het nodig is; breng het gewoon aan op plaatsen voor behandeling op aangedane gebieden. Het kan ook worden toegepast op het gezicht. Een kort gevoel van warmte is normaal. Vermijd gebruik op de gevoelige gezichtshuid. Vermijd contact met de ogen.

 

Plaats een kleine hoeveelheid OregaShield net onder de neus. Branderig of warmtegevoel is kortdurend normaal. Het kan worden toegebracht bij de neusvleugels met een wattenstaafje. Vermijd contact met de gevoelige buitenste neus (de slijmvliezen zijn minder sensitief dan de buitenweefsels).

 

Wrijf een kleine hoeveelheid op het voorhoofd of zelfs op de kruin van het hoofd. Breng aan en wrijf in het gewenste gebied (zijkant van het gezicht). Bijenwas is oplosbaar in water en laat geen olieachtig residu achter. Het is de ideale formule voor het aanbrengen op de nagels. Met zijn geleidelijke, langzame vrijgave technologie houdt het de emulgerende oliën tegen het nagelbed. Gebruik OregaShield voor ondersteuning van de nagelgezondheid; het is superieur en rijk aan belangrijke oliën, die normaal niet snel verdampen. Breng het zo vaak mogelijk aan op de nagels en blijf bedekt met een doekje of een handschoen. Kan ook worden toegepast op nagels en teennagels.

 

In kleine hoeveelheden kan worden ingewreven in het haar, waar het fungeert als een natuurlijke verzachter en conditioner.

 

Op elke aangedane plek op het lichaam toe te passen in een kleine hoeveelheid en dek het af met een pleister. Dit zal de natuurlijke ingrediënten nog effectiever tegen het betrokken gebied doen behouden.

 

Wrijf over gewrichten; herhalen indien gewenst. Bescherm jezelf met OregaShield als de ideale reisgenoot. Het is slechts 49 ml., dus het kan gemakkelijk worden meegenomen tijdens het reizen en vliegen. Gebruik het dagelijks, en bescherm jezelf elke dag en tijdens al uw reizen.

 

Prijs: 34 EUR

Hempanol Cream 60ml

HempanolCream

Hempanol Cream

60 ml

 

Hempanol Cream is een krachtige formule, gebaseerd op de krachten van rauwe, biologische CO2 hennep en wilde oregano extracten versterkt met wilde brandnetelzaadolie. Het heeft ook de verjongende krachten van propolis, wilde essentiële oliën en wilde honing.

 

Ingrediënten: gezuiverd water, Canadese wilde bloemenhoning, wilde brandnetelolie, biologische CO2-hennep, organische CO2-oregano, propolis, koninginne gelei, Sint-Janskruidolie, wilde Oreganol P73 wilde lavendel & mirteolie, essence van Canadese balsem, pollen en lanoline.

 

Hempanol Cream combineert de fijnste, natuurlijke en zuiver biologische ingrediënten. 

 

Gebruik het om de gezondheid van de huid te ondersteunen, maar ook voor gezonde bestrijding van ontstekingen en huidbeschadigingen. 

 

Mensen zijn er enthousiast over, omdat het zo betrouwbaar en effectief is..

Profiteer hiervan voor je hele lichaam en houd in gedachten dat de hennep planten extract zijn zeer huid doordringend en  ter gezonde bestrijding van ontstekingen en onderdrukken van pijn reacties.

 

Prijs: 39 EUR

ScalpClenz Shampoo 240 ml

Oreganol-P73-Cream
 • ScalpClenz Shampoo biedt met de natuurlijke kracht van de Oreganol P73 formule aangevuld met meerdere kruiden oliën combinatie voor een behandeling tot een zuivere, organische en biologische groei van de haren. Deze gepatenteerde formule hydrateert en ondersteunt het gezonde haar en vooral de hoofdhuid. De kruiden-olie beschermt tegen schade als gevolg van “gewone” hairstyling producten, de zon, en milieu-toxines. Ondersteunt en versterkt het haar en de haarwortels. Gebruik de ScalpClenz met de regeneratie Conditioner.

 

 • ScalpClenz regeneratie Shampoo bevat absoluut geen petrochemische stoffen, gluten, kleurstoffen, jodium, glycol producten, pesticiden, glycerine, sulfaten, parabenen, geur, fosfaten.

 

 • Ingrediënten: Bron water uit de bergen, kokosolie, geranium, extracten van dennennaalden, kamille, nootmuskaat, citroen, tijm, passiebloem, appel, kaneel, eucalyptus, frambozen en amandelen, zeezout, wilde oregano olie P73, wilde laurier olie, wilde rozemarijnolie, venkel olie, lavendelolie, zelfs olijfolie.

 

Toepassing: Wrijf de hoofdhuid krachtig in en ook het haar. Neem voldoende tijd om de vele kruiden oliën om te laten absorberen in de hoofdhuid en het haar. Vermijd contact met de ogen.

Prijs: 18 EUR

ScalpClenz Conditioner 240 ml

Oreganol-P73-Cream
 • Geheel vrij van chemische elementen. ScalpClenz Conditioner biedt de natuurlijke kracht van de oreganol P73 formule plus meerdere kruiden oliën voor een absoluut biologische behandeling van de haargroei. Deze gepatenteerde formule hydrateert en ondersteunt het gezonde haar en hoofdhuid. De vele kruiden oliën beschermen tegen schade als gevolg van “standaard” haaropmaak middelen en producten, de zon, milieu invloeden. Ondersteunt en versterkt het haar en de haarwortels. Gebruik dit product met ScalpClenz regeneratie Shampoo.

 

 • ScalpClenz regeneratie Conditioner bevat absoluut geen petrochemische stoffen, kleurstoffen, gluten, kleurstoffen, jodium, glycolen, pesticiden, glycerine, sulfaten, parabenen, geurstoffen en fosfaten.

 

 • Ingrediënten: Helder bronwater uit de bergen, appels, aardbeien, sinaasappelen, kruidnagel, gember, ananas, veenbessen, bosbessen, geranium, frambozen, bramen, selderij, braam, orchidee, kokosnoot, papaja, Goudsbloem, hazelnoot, dennennaalden, eiken schors, Kamille, nootmuskaat, calendula, jasmijn, citroenen, peterselie, tijm, eucalyptus, berken schors, Passiebloem, kaneel, venkel olie, wild laurier, wild rozemarijnolie, sesamolie, Oreganol P73, de aromaten van rozemarijn en rozen.
Toepassing: gebruik als conditioner en voor uw haaropmaak. Gebruik zo veel als nodig om te vernieuwen en te herstellen van het haar en de hoofdhuid, indien van toepassing.
Prijs: 18 EUR