Hemp

HempAlive 30ml

Ashadrene60ml

HempAlive 30 ml

 

HempAlive is de zuivere extract van organische hennep olie met de door middel van  CO2-destillatie verkregen elementen van de harsen van sparren en grenen harsen.

 

HempAlive is gehydrolyseerd voor de volledige absorptie. Omdat het een biologische methode is, zijn alle voedingsstoffen intact, met inbegrip van de enzymen en terpenen van de sparren en grenen bomen.

 

HempAlive is krachtig tot in het extreme — en dit voor uw betere gezondheid.

 

Ingrediënten: Bronwater, Organische geemulgeerde hennep hars, Geemulgeerde biologische wilde sparren hars,   Geemulgeerde biologische dennen hars, Zonnebloemzaad, Vitamine E, Kaneel & Vleugje kruidnagel essence, Biologische klaver honing

 

HempAlive ondersteunt:

 • Een totale opwekking reactie van het lichaam
 • Gezonde hersenen en zenuwen functies

 

Hoe in te nemen: Neem ten minste 5 druppels onder de tong. 


Prijs: 40 EUR

Hempanol 30ml

Hempanol 30ml

Hempanol

 

                         Ondersteunt het hele lichaam tot een gezonde opbouw

 

Het is een 100% zuivere door CO2 – geëxtraheerde biologische hennep olie met CO2 – geëxtraheerde P73 oregano olie. Een superieure bron van CB2 receptor activator het bèta caryofylleen.


Hempanol is beste en hoogste niveau voeding supplement, in het biologische hennep extract beschikbaar. Dit is het CO2-extract van hennep, waardoor het 100% biologisch is. Het CO2-extraheer proces vangt alle belangrijke ingrediënten, met inbegrip van het volledige spectrum van cannabinoïden en het allerbelangrijkste: het super-krachtige terpeen: bèta caryofylleen.

 

Het is het bèta caryofylleen welke geheel natuurlijk is en is tevens de meest potente activator van de belangrijke cellulaire receptoren CB2. De CB2 receptoren zijn essentieel voor het activeren van een groot aantal lichaamsfuncties. Hun acties zijn van cruciaal belang voor het algehele welzijn en een optimale gezondheid. De receptoren bevinden zich strategisch in alle belangrijke orgaansystemen, met inbegrip van de hersenen, ruggenmerg, schildklier, bijnieren, eierstokken, testes, hart, milt, darmen en de lymfatische cellen. Na activatie steunen de receptoren het lichaam op een groot aantal manieren, verminderen van ontstekingen, immuun opwekking, verbetering van de circulatie, stimuleren van de spijsvertering en verbeteren van neurologische functies. Ondersteuning voor uw algehele gezondheid in alle opzichten mogelijk door middel van deze krachtige formule. Voel de voordelen van Hempanol door lichaamsfuncties te activeren, waar ze het meest nodig zijn.

 

Een uitstekende echte voedsel stof, bèta caryofylleen is de meest krachtige natuurlijke CB2 receptor activator als nu bekend. Deze twee belangrijke ingrediënten van deze formule, CO2 geëxtraheerde hennep en CO2 geëxtraheerde wilde oregano, komen hierin in grote hoeveelheden voor. De wilde oregano P73 helpt de hennep te activeren, die de rijkste bron van het supplement van bèta caryofylleen bekend is en ondersteunt dit nog meer. Zowel wilde oregano en hennep bevatten unieke vormen van de caryofylleen moleculen. Andere belangrijke ingrediënten zijn de cannabinoïden, carvacrol, zuivere thymol en biologische aromatische esters. Het is met de formule P73 – versterkt. Dat is wat deze vorm Hempanol uniek maakt. Hempanol is een CBD-rijke, ruwe, totaal supplement, in de ongewijzigde vorm van hennep olie, met de volledige spectrum van cannabinoïde complexen.

 

Neem dus deze Hempanol als een dagelijkse aanvulling; voor gebruik ter ondersteuning van de essentiële behoeften van het lichaam. Het is geheel natuurlijk, organisch en biologisch. Wat zou nog krachtiger zijn dan dit?

 

Gebruik: Neem dagelijks een of twee keer 5 of meer druppels onder de tong of in fruitsap of water of neem 1 capsule een of twee keer per dag met water of een vruchtendrank.


Prijs: 38 EUR


Hempanol PM

Hempanol PM30ml

 

hempanol caps

Hempanol PM

   

Het ondersteunen van een gezonde rust en het slapen


Voor het ondersteunen van het gezonde slaap mechanisme, er is niets krachtiger en verfijnd dan deze Hempanol PM. Dit product bevat alles welke nodig is ter ondersteuning van uw gezondheid van de zenuwen en hersenen op een rustgevende en kalmerende manier. Hempanol PM is de ideale nachtelijke formule voor de nachtrust. Geheel samengesteld uit de ingrediënten door middel van de met CO2 geëxtraheerde elementen van de biologische hennep plant. Op dezelfde wijze gewonnen zijn de elementen uit de zeer aromatische hop en kamille uit Nieuw-Zeeland. Plus de olie van kaneel en ook nog eens de CO2 extractie van de biologische oregano vormen dit product. Niets zal meer ondersteunend zijn voor de gewenste kalmte dan wat in dit product is samengebracht.

 

Alle deze extracten zijn krachtige bronnen van de natuurlijke componenten zoals nu bekend en wel: de terpenen, welke de meest geavanceerde en allerbelangrijkste zijn. Zij zijn de beste zenuw ondersteunende elementen als nu bekend: voornamelijk het bèta caryofylleen. Andere belangrijke zenuwondersteuningen gebeuren door de terpenen als: limoneen, linalool, en de pinenen. De terpenen zijn speciale moleculen die goed door het lichaam worden geabsorbeerd en worden tevens gemakkelijk opgenomen in het zenuwweefsel: dit is wat hen zo krachtig maakt. Bovendien hebben het bèta-caryofylleen en andere terpenen rechtstreeks invloed op de CB2 receptoren. Het zijn de CB2 receptoren die als signalering systemen fungeren voor het creëren van het noodzakelijke evenwicht in het lichaam. De CB2 receptoren zijn gelegen in de hersenen, het ruggenmerg en botten.

 

Al eeuwen lang wordt het hennep extract gebruikt voor het opwekken van ontspanning. In de Middeleeuwen werd ook de hop specifiek gebruikt voor verkrijgen van kalmte. Ook van kaneel is al lang bekend als een therapie voor de nachtelijke rust. Hetzelfde geldt voor kamille, die ook al heel lang wordt gebruikt als een thee, ook voor de opwekking van de ontspanning.

 

Deze Hempanol PM bevat een zeer gespecialiseerde vorm van kamille bekend als biologische blauwe kamille. De hop, is ook specifiek, deze versterkt het effect. In Hempanol PM wordt de zeer aromatische Nieuw-Zeelandse hop gebruikt. Deze wordt geoogst in die gebieden waar geen enkele verontreiniging of besmetting kan plaatsvinden: in ver gelegen gebieden. De wilde oregano in dit Hempanol product is een vorm van P73 formule, ook deze wordt gewonnen met de CO2 methode, de hele plant wordt gebruikt. Ook dit element is zuiver biologisch en niet gemanipuleerd.

 

Hoe gebruikt u Hempanol PM?

 

Voor het slapengaan neemt u een paar druppels onder de tong en houdt deze daar zo lang mogelijk. Herhaal indien nodig. Ook voor het bereiken van rust, als u een dutje wilt doen. Gebruik niet overdag wanneer de slaperigheid niet gewenst of mogelijk is. Gebruik het niet wanneer u moet rijden of zwaardere apparatuur bedient. Gebruik het ook tijdens de dag, in kleine hoeveelheden als extra rust nodig en mogelijk is.

 

Prijs:

30 ml 40 EUR

60 gelcaps 40 EUR


NutriHemp RAW 800g

NutriHemp RAW

NutriHemp RAWNutriHemp RAW

 

 

NutriHEMP RAW

 

Biologisch eiwit poeder - PLUS met wilde chaga, biologische yacón en 15% wilde bessen poeder.

 

Wat een krachtig, compleet en geavanceerd eiwit poeder is dit: – NutriHEMP RAW. Je lichaam verdient een compleet eiwit voeding voor een optimale gezondheid en onderhouden, dit voor opbouw, vooral voor diegenen die intensief bezig zijn. Het is echter ook nodig voor elke cel in het lichaam, alleen al voor het in standhouden.

 

NutriHEMP RAW is volledig gebaseerd op een combinatie van gekiemde bruine rijst eiwit, plus biologisch eiwit uit hennep. Dit is de meest krachtige planten eiwit combinatie als nu bekend. Verrijkt met gestabiliseerd organisch vlas, rijst zemelen en de kiemen van rijst. Dit alles is veel completer qua voedingswaarde, als een eiwit poeder dan uit andere planten. Ook bevat NutriHEMP RAW wilde biologische chaga, organische yacón en poeder van de rode zure druif, aangevuld met nog eens 15% wilde bosbessen of frambozen poeder in gewicht procenten.

 

Dit maakt het krachtig, niet te geloven gewoon. Dit vergroot ook de voedingswaarde en de opname in het lichaam. Welke enorme macht en kracht een persoon zich zal voelen bij het innemen van dit product. Alleen al 4 eetlepels, is gelijk aan 16 gram van biologische beschikbare eiwitten, plus een breed scala aan andere voedingsstoffen, met inbegrip van ruime hoeveelheid vitamines B, magnesium en ijzer. B-vitaminen helpen bij de eiwit spijsvertering evenals het opname. De organische yacón wortel poeder plus de bosbessen en / of frambozen poeder biedt inuline (FOS), dat de groei van de gezonde bacteriën stimuleert. Ook de wilde bosbes en framboos poeders stimuleren de eiwit vertering en opname.

 

Een volledige lijst van de ingrediënten is als volgt:

 

 • zuivere, biologische gekiemde bruine rijst poeder

 • rauwe, biologische hennep eiwit poeder

 • rijst zemelen en rijst kiemen

 • biologische yacón wortel poeder

 • natuurlijke bruine rijst poeder

 • wilde, zuivere chaga

 • de unieke rode zure druivenpoeder

 • wilde bosbessen of frambozen poeder

 

Met al deze speciale biologische componenten, met de wilde chaga, is de ORAC 38.400 per container voor bosbes en 23.643 voor de framboos variant.

 

Hoe te gebruiken?:

 

Toevoegen aan amandel of rijst melk of water en dagelijks drinken.

Of toevoegen aan smoothies of biologische melk.

Geweldig in yoghurt of kwark. Een ideale aanvulling is op een ei-shake.

Ook toevoegen aan granen is mogelijk. Kan ook worden gebruikt bij het bakken te versterken van voedingsmiddelen. Het is ideaal als een compleet ontbijt zelf, voor drukke, haastige mensen, mensen die willen afvallen en atleten.

Echt een perfect voedingsmiddel!

 

Zie snel het verschil in uithoudingsvermogen, kracht, haren, huid en vooral nagels.

 

Prijs: 49 EUR


Hempanol Spice Oil 355ml

Hempanol 30ml

Met oliën van specerijen verrijkt

 

Hempanol

 

Houdbare Hempanol met essentiële vetzuren

 

Deze Hempanol versie is met aromatische olie verrijkt. Ook nog eens voorzien van meerdere omega oliën als een complex met essentiële vetzuren. Er is niets zoals deze Hempanol Omega Spice olie met een samenstelling van de belangrijke essentiële vetzuren, dit voor de algehele gezondheid. Dit is de biologische, koud geperste hennep zaadolie, gecombineerd met de allerbeste hennep extracten, samen met andere belangrijke plantenextracten, welke de van nature voorkomende cannabinoïden. Deze wordt samengesteld uit meerdere planten soorten. Inbegrepen zijn hier de extracten van wilde oregano, rozemarijn, kurkuma en de “heilige” basilicum. Dit maakt de organische hennep zaadolie zo extra krachtig. Het heeft ook een lange houdbaarheid, zodat het niet z al oxideren. Hempanol Omega Spice olie is in feite zo stabiel dat, in tegenstelling tot andere hennep zaad olie supplementen, het geen koeling vereist.

 

Hennepzaad olie is een hoogste bron van belangrijke essentiële vetzuren, nodig voor alle cellen en celmembranen voor het handhaven van een optimale gezondheid. Essentiële vetzuren zijn nodig voor de vertering van de juiste eiwitten en ademhaling en helpen de functies van het gehele spijsverteringskanaal te ondersteunen. Deze oliën zijn ook essentieel voor een gezonde huid, haren en nagels. Feitelijk helpt deze olie het verbeteren en verfraaien van deze onderdelen van het menselijk lichaam.

 

Daarnaast is hennep zaadolie een hoogste bron van het gamma linoleenzuur, een essentiële vetzuur voor de gezondheid van alle belangrijke elementen tot een gezonde anti-ontsteking reactie. Deze kritisch essentieel vetzuur is ook nodig voor de optimale ondersteuning van een gezond hormonaal systeem, met inbegrip van de organen van voortplanting en vruchtbaarheid. Vrouwen met ovariële stoornissen weten heel goed de waarde van gamma-linoleenzuur, ter ondersteuning van de gezondheid van de eierstokken en ook ter ondersteuning van een gezonde overgang tijdens de menopauze.

Gamma-linoleenzuur is eigenlijk essentieel voor iedereen, met inbegrip van volwassen mannen en kinderen. Voor kinderen is het een groeifactor nodig voor het opbouwen van gezonde cellen. Maar zeer beperkt wordt gamma-linoleenzuur gevonden in relatief weinig voedsel, vooral zaden en oliën in zaad wordt dit aangetroffen. En juist het hennep zaad is een van de rijkste bronnen.

 

De kruiden in deze Hempanol Omega Spice Olie maken het nu juist superkrachtig, dit voor de ondersteuning van gezonde immuun functies en het hormonale evenwicht op orde krijgt. Zo ook de gezondheid van het endocriene systeem. Deze vetzuren zijn anders dan visolie, aangezien zij essentieel voor de cellulaire gezondheid zijn en wanneer zonder hen: verslechteren de cellen en de celmembranen. Het is bijzonder, omdat het in tegenstelling tot andere hennep zaad olie zeer houdbaar is, en behoeft geen opslag op een koele plaats.

 

Dus neem uw Hempanol Omega Spice Olie voor een optimale gezondheid, ten minste een soeplepel per dag voor volwassenen, een theelepel is genoeg voor kinderen. Roer het door tomatensap of een (biologische) frisdrank voor een pittig drankje: dit voor uw betere gezondheid.

 

Prijs: 34 EUR


Hempanol De-Stress Shot 50ml

Natuurlijke bron extract op basis van:

 

Hempanol

 

De – stress Shot “ontstressen”

 

Een brede samenstelling van hennep elementen versterkt met * kurkuma & gember elementen * voor totale ontspanning en ondersteuning van lichaam en geest.

Wat is dit een unieke formule. Dit is een gespecialiseerde, in water oplosbare vorm van rauwe, biologische hennep planten extract. Met het volledige profiel van de essentiële fytochemicaliën, inclusief de op hennep-gebaseerde terpenen, bèta-carophyllene, pinenen, linalool, en limoneen, evenals meer dan 60 beschikbare cannabinoïden voor het voeden van het inwendige cannabinoïde systeem, het is krachtig. Verrijkt met gevriesdroogde, biologische wilde kurkuma, biologische gember en het natuurlijke, biologische kaneel schors extract. Het is een super supplement formule, ideaal voor de bestrijding van stress en voor de ondersteuning van een natuurlijke ontspanning reactie: inwendig kalmerend maar nog steeds sterk en bevordert de alertheid.

 

De gespecialiseerde extracten van kurkuma, gember en kaneel zijn ook nog eens bijzonder. Dit zijn de 101 elementen, zij geven U de optimale sterkte welke u nodig heeft voor een snelle opkikker van de gewenste de-stress actie. Ook de biologische, gevriesdroogde kurkuma ondersteunt een gezonde cognitieve reactie, en het onderzoek gedaan op kaneel: dit ondersteunt nog eens de hersenengezondheid. Het geeft bovendien nog eens de ondersteuning naar een gezonde bloedsuikerspiegel reactie. Gember is ruime toevoeging. Het ondersteunt een gezonde spijsvertering en onderdrukt ontsteking reacties. Nu wordt duidelijk waarom Hempanol

 

De-Stress een degelijke krachtpatser is voor niet alleen de geestelijke stress-respons, maar ook op de algemene reactie van het lichaam is. Dit met inbegrip van een reactie op de spijsvertering en de  hormoonspiegel van het lichaam. Het zijn de hormoon klieren welke de stress bepalen en de kurkuma, gember, kaneel en de natuurlijke hennep extracten ondersteunen dit. Bovendien zijn al deze natuurlijke extracten rijk aan terpenen, die het lichaam met de noodzakelijke endocannabinoïden voorziet.

 

Hempanol De-Stress shot product is speciaal ontwikkeld voor die personen die bezig en druk zijn. Met zijn 50 ml schot is slechts een kleine hoeveelheid nodig, bij voorbeeld een kwart, zodat u vier schoten uit een container kan krijgen. Het gevoel van de reactie van de ontspanning die je lichaam nodig heeft, is geweldig. Vult U daarmee ook de energie  en rust in het lichaam aan. Verbeter uw natuurlijke alertheid, juist door het versterken van uw natuurlijke systeem van endo-cannabinoïden. Deze kan vooral tekortschieten in een omgeving van onze high-stress maatschappij, gehaast en uitgeput raken en worden door blauw licht van computers en mobiele telefoons dolgedraaid. Vul met Hempanol De-Stress shot  aan wat uw zenuwstelsel nodig heeft. Dit gevoel wordt bereikt met het zuivere, biologische hennep extract; dit is het absolute verschil.

 

Hoe gebruikt U Hempanol De-Stress Shot:

het is krachtig, dus meestal is een kleine hoeveelheid voldoende,  het beste is één theelepel. Neem meer, alleen indien gewenst.

 

 • non-GGO = absoluut niet gemanipuleerd of genetisch beïnvloed
 • 100% gevriesdroogd
 • geheel biologische productie
 • totaal vrij van oplosmiddelen
 • duurzaam geoogste ingrediënten

 

Prijs: 11,50 EUR


Hempanol Cream 60ml

HempanolCream

Hempanol Cream

60 ml

 

Hempanol Cream is een krachtige formule, gebaseerd op de krachten van rauwe, biologische CO2 hennep en wilde oregano extracten versterkt met wilde brandnetelzaadolie. Het heeft ook de verjongende krachten van propolis, wilde essentiële oliën en wilde honing.

 

Ingrediënten: gezuiverd water, Canadese wilde bloemenhoning, wilde brandnetelolie, biologische CO2-hennep, organische CO2-oregano, propolis, koninginne gelei, Sint-Janskruidolie, wilde Oreganol P73 wilde lavendel & mirteolie, essence van Canadese balsem, pollen en lanoline.

 

Hempanol Cream combineert de fijnste, natuurlijke en zuiver biologische ingrediënten. 

 

Gebruik het om de gezondheid van de huid te ondersteunen, maar ook voor gezonde bestrijding van ontstekingen en huidbeschadigingen. 

 

Mensen zijn er enthousiast over, omdat het zo betrouwbaar en effectief is..

Profiteer hiervan voor je hele lichaam en houd in gedachten dat de hennep planten extract zijn zeer huid doordringend en  ter gezonde bestrijding van ontstekingen en onderdrukken van pijn reacties.

 

Prijs: 39 EUR