Olien & Essences

HempAlive 30ml

Ashadrene60ml

HempAlive 30 ml

 

HempAlive is de zuivere extract van organische hennep olie met de door middel van  CO2-destillatie verkregen elementen van de harsen van sparren en grenen harsen.

 

HempAlive is gehydrolyseerd voor de volledige absorptie. Omdat het een biologische methode is, zijn alle voedingsstoffen intact, met inbegrip van de enzymen en terpenen van de sparren en grenen bomen.

 

HempAlive is krachtig tot in het extreme — en dit voor uw betere gezondheid.

 

Ingrediënten: Bronwater, Organische geemulgeerde hennep hars, Geemulgeerde biologische wilde sparren hars,   Geemulgeerde biologische dennen hars, Zonnebloemzaad, Vitamine E, Kaneel & Vleugje kruidnagel essence, Biologische klaver honing

 

HempAlive ondersteunt:

 • Een totale opwekking reactie van het lichaam
 • Gezonde hersenen en zenuwen functies

 

Hoe in te nemen: Neem ten minste 5 druppels onder de tong. 


Prijs: 40 EUR

PineAlive 30ml

Ashadrene60ml

PineAlive 30 ml

 

Pine tree produkten hebben voor de mensheid vanaf het begin van de bekende geschiedenis uitstekende werkingen laten zien.

Al duizenden jaren werd de hars van pijnbomen gebruikt als een helende remedie voor meerdere problemen.

 

PineAlive heeft de enorme kracht van de biologische pijnbomen gom en hars extract van de wilde pijnboom. Volledig geëmulgeerd, bevat dit extract de krachtige harszuren en natuurlijke terpenen die ondersteuning bieden voor een gezonde spijsvertering en verbetering van ontsteking reacties.

 

Ingrediënten: Wilde natuurlijke dennen hars, Geemulgeerde pijnbomen hars, Zuivere  klaver honing, Biologische kokosolie, Zwarte zaadolie, Wilde rode framboos extract, Kaneel olie, Oregano olie. 

 

PineAlive werkt speciaal voor het reinigen van de weefsels: maag, darmen, dikke darm, nieren, blaas.

Het werkt in het bijzonder als een "cardiale tonic", dit is het voorkomen van hartritmestoornissen.

 

 

PineAlive:

 • is veilig voor gebruik op wonden – het doodt infectie en versnelt genezing door cellulaire regeneratie.
 • is de meest optimale therapeutische bestrijder voor slokdarm en maag stoornissen
 • voorkomt ernstige infecties
 • is een stimulans voor de totale immuunsysteem
 • ondersteunt cardiovasculaire functie
 • ondersteunt de alvleesklier werking
 • ondersteunt een gezonde spijsvertering en dikke darm
 • ondersteunt longen en bronchiale luchtwegen
 • ondersteunt de structuur, dichtheid en stevigheid van de botten

 

Toepassing: Neem tenminste 10 druppels per dag. GOED SCHUDDEN


Prijs: 28 EUR

SpruceAlive 30ml

Spruce Alive

SpruceAlive 30 ml

 

Er is niets vergelijkbaars in deze wereld als SpruceAlive. Het is de kracht van het levende, essentiële en complete spectrum extract van de hars van de spar. Het is het complete hars plus de gombestanddelen als natuurlijk is samengesteld. Allemaal in de meest onbewerkte staat als maar mogelijk, het is 100% zuiver.

 

Dit betekent dat alle essentiële oliën en andere biologisch actieve verbindingen, zoals de terpenen en enzymen, volledig intact zijn. Plus, dat de bewerkingen zorgvuldig en handmatig geplukt worden en verwerkt. Dat betekent dat alles met de hand van de bomen verwijderd wordt. Deze sparren komen alleen voor in het verre noorden uit de echte wildernis.

 

Samenstelling: biologisch extract van sparren, biologische yacon siroop, kaneel poeder suspensie, koud geperste black-seed olie, biologische olijfolie van eerste persing, bronwater.

 

Dit is de reden waarom er zoveel kracht beschikbaar is voor het vitaliseren van alle weefsels in het lichaam. Dit alles ter ondersteuning van de gezondheid van alle cellen via de wilde, biologische eigenschappen van deze oorspronkelijke elementen.

 

Gebruik SpruceAlive om uzelf tot de hoogste graad van vitale kracht mogelijk te maken; dit op een dagelijkse basis behandeling.

 

Sparren hars wordt geproduceerd door wilde sparren om diegenen te genezen wanneer gevolgen van trauma’s en beschadigingen. Mensen kunnen nu profiteren van deze genezende kracht door middel van het innemen van dit product.

 

SpruceAlive is de oorspronkelijke en enige volledig eetbare, totale voedsel en ruwe sparren hars als extract beschikbaar. Het zal helpen u ter ondersteuning van uw natuurlijke interne zuivering vermogen, vooral voor de huid en de urinewegen. Toch is het intensief reinigen van het spijsverteringskanaal ook aan de orde, net alle andere interne weefsels.

 

Een bijzondere kracht van SpruceAlive heeft betrekking op haar regeneratieve herstel mogelijkheden. Studies tonen duidelijk aan dat het de capaciteit heeft om de weefselherstel te bevorderen. Vooral voor de huid en de boven- en onderhuidse weefsels. Ingenomen als druppels onder de tong of plaatselijk toegepast kan en hulp zijn bij de ondersteuning van een gezond weefselherstel en met name ook voor de wondgenezing processen.

 

Neem meer in om de kracht die nodig is voor het dagelijkse werk te doen en te verhogen. Ongelooflijk is ook dat het ook de reactie van een gezonde slaap bevordert. Bovendien, wanneer genomen voor de nacht, creëert het zo een gezonde rust periode. Het is de kracht van de biologische natuurlijke terpenen in de sparren: de aromatische verbindingen, rijk aan natuurlijk gebonden zuurstof.

 

Neem SpruceAlive in, om meer bij te dragen aan een meer krachtig leven en op alle mogelijke manieren mogelijk. Elke dag weer.

 

Toepassing: Goed schudden, neem tenminste dagelijks 5 druppels

Ondersteunt:

-       een gezonde vitaliteit en energie respons

-       een interne kracht en een betere alertheid

-       een verbeterde reactie van de hormonen

-       een verbeterde huidfunctie

-       beschermt tegen verkoudheid, griep, congestie, keelpijn,

-       verhoogt de immuniteit en proces van ontgiften

 

Plaatselijk toegepast voor een aantal oorzaken zoals:

-       kraken van de vingertoppen, en de voeten

-       ruwe, schilferende huid

-       moedervlekken

-       wonden die moeilijk kunnen genezen

-       droge lippen verkoudheid sporen en huid vlekken

-       wratten en huid oneffenheden

-       droge, gebarsten huid

-       psoriasis en eczeem

-       hoofdhuid infecties

-       schimmelinfecties

-       vermindering van huidbeschadigingen

-       uitslag van onbekende oorzaken


Prijs: 32 EUR

Ashadrene 60 ml

Ashadrene60ml

Ashadrene

 

Gecertificeerd biologisch Ashwagandha extract verrijkt met royal jelly

 

Ashadrene is het enige gecertificeerde biologische Ashwagandha wortel extract als nu beschikbaar. Krachtig op een geweldige wijze: het biedt een grote ondersteuning voor een gezonde bijnier functie. Het helpt ook nog eens voor weerstand tegen stress. Dit product is verrijkte met drievoudig sterke onverdunde royal jelly (koninginnegelei). Dit is ideaal voor de ondersteuning van de natuurlijke processen voor het goed kunnen opnemen van de nodige en beschikbare voedingselementen in het lichaam. Het belangrijkste werkingsgebied van Ashwagandha is werking van stimulatie van de energie en een goede anti stress bevordering. Zowel Ashwagandha als royal jelly zijn rijk in biologisch actieve sterolen, de hars van de wortel bevat anolides, dit zijn remmers van ontstekingen. Zij bevorderen processen ter voorkoming van ontsteking reacties. Zij kunnen voorkomen dat er extra –kleine- bloedvaten ontstaan, bekend als het anti-angiogenese proces. Ashadrene is gegarandeerd biologisch en gecertificeerd; het is een geconcentreerd extract van harsen uit de hele plant en niet alleen van de wortels. De steroïden en andere ingrediënten van de Ashadrene zijn allemaal aanwezig in dit product: dit betekent dat zij geheel in biologische vorm beschikbaar zijn. Daarom is het zo krachtig voor een complete en gezonde opname in het lichaam. De steroïden en de aanwezige B-vitaminen en de royal jelly werken samen met elementen uit de Ashwagandha. Neem Ashadrene ter ondersteuning van de totale ondersteuning van de cellen in het lichaam, dit is dan het middel voor meer kracht en energie en een beter uithoudingsvermogen. Het is tevens een sterk middel voor een goede bijnier functie. Verkrijgbaar in een 500 mg gel capsules verpakking en een 60 ml druppels verpakking voor gebruik onder de tong.

 • Gecertificeerd biologisch Ashwagandha wortel extract

 • Onvervalst

 • Verrijkt met drie maal versterkte royal jelly poeder

 • Krachtige ondersteuning van de natuurlijke energie verbetering

 • Bevorderd de hormonen balans

 • Voedt de bijnieren

 • Geweldig voor gezonde vermoeidheid onderdrukking en stress vermijding

 • Krachtige bron van biologische steroïden, bekend als anoliden (remmers van ontstekingen)

 • Bevordert de algehele gezonde werking van de cellen in het lichaam

 • Bevordert het algehele welzijn

 • Deze Ashwagandha is acht maal sterker dan alleen het biologische poeder

 • Is een belangrijk element in de adaptogene (stabilisatie) kruiden families

 • Is zowel rustgevend en stimulerend voor een blijvend en duurzaam uithoudingsvermogen

 • Deze Ashwagandha is “koosjer”: zuiver!

 • Dit product is in water oplosbaar, met water onttrokken voor optimale opname

 

Nog iets over adaptogenen: van de duizenden planten die kunnen genezen; hiervan hebben slechts enkelen een bijzondere en speciale plaats verworven binnen de traditionele genezing mogelijkheden: dat is het kunnen leveren van adaptogenen (stabiliserende eigenschappen). Zij worden verondersteld om op te treden als modulatoren in de processen in het lichaam; promotor van “homeostase”, ofwel: voor biologisch evenwicht. In plaats van symptoom bestrijding, kunnen adaptogenen dagelijks gebruikt worden voor het versterken van wat het lichaam zelf kan doen in verbetering van de veerkracht en onderdrukking van mogelijke stress ontwikkelingen.


Prijs: 24 EUR

BoneActive (30-60ml)

BoneActive

BoneActive

 

Bone & Joint Rubbing Oil

 

BoneActiv Rubbing Oil is het beste product ooit voor versterking van gezondheid van de botten en gewrichten.

 

BoneActiv is gebaseerd op de kracht van de oliën van wilde salie, rozemarijn en oregano, drie van de meest krachtige kruidenoliën uit de bergen als nu bekend.

 

Het is verbazingwekkend wat hier is ontdekt met betrekking tot de kracht van deze oliën van echt biologische oorsprong.

 

Wrijf de BoneActiv op de voetzolen en scheenbenen eenmaal of tweemaal per dag. BoneActiv gaat dwars door de poriën van het lichaam en wordt volledig geabsorbeerd. Weet dat de voetzolen de grootste poriën hebben van overal op het lichaam.

 

Wrijf het op elk gebied van beenderen dat verzorging nodig heeft. Wanneer U op een willekeurige plek moet of wilt wrijven, doe dit dan krachtig.

 

Het is perfect om de borst mee in te wrijven, omdat de actieve componenten ook nog eens goed werken door inademing.

 

Voor een snel resultaat: wrijf en masseer de schedel en aan de hals en kin. Neem ook een paar druppels dagelijks onder de tong of in vruchtensap of water. Voor snelle actie kunt u gebruik maken van de biologische BoneActiv capsules. Wat ook nog een ideale methode is: op en neer het wervelkolom gebied met BoneActiv masseren.

 

Wat zal meer krachtig en nuttig dan dit kunnen zijn: een bot activeren en inwrijven met natuurlijke olie die ook nog eens inwendig kan worden ingenomen?

 

Adem dus hun macht in en geniet van het effect van het wrijven.

 

30 ml - Prijs: 30 EUR

60 ml - Prijs: 56 EUR


Black Seed Olie 240ml

Black Seed Oil 240ml

Olie van Black Seed

 

North American Herb & Spice (NAH&S) is wereldleider in de productie van de hoogste kwaliteit zwarte zaad olie supplementen als beschikbaar. Deze koud geperste zwarte zaad olie is voorzien van de meest krachtige, aromatische complexen als bekend. Gewonnen uit 100% zuivere mediterrane herkomst. Omtrent de smaak en de werkzaamheid is er geen vergelijking te vinden. NAH&S Zwart zaad supplementen zijn krachtige, natuurlijke bronnen van de belangrijke voedingsstoffen die de sleutel zijn voor de ondersteunende algemene cardiovasculaire (hartvaten) gezondheid; verzorgt door de thymoquinone en meerdere plantaardige sterolen.

 

Thymoquinone draagt in hoge mate bij in de grote krachtige werkzaamheid van zwarte zaad. Dit voor de ondersteuning van algemene hartfunctie, de bloedvaten, een gezonde bloeddruk, maar ook voor longen, nieren en de goede spijsvertering. Bovendien draagt het bij voor de ondersteuning van de optimale werking van het immuunsysteem. Olie van Black Seed is een krachtig enkelvoudig onverzadigde olie complex, die de gezondheid van alle cellen, voornamelijk hart en cellen van de aderen steunt. Een hoogste bron van essentiële vetzuren en andere vitale voedingsstoffen: dit is de echte 100% koudgeperste mediterrane zwarte zaadolie. Black Seed olie is een natuurlijke bron van vitamine E, sterolen, sterolines en essentiële omega-3 vetzuren, -6s en-9s. Ideaal voor de spijsvertering. Het is ook nog eens een smakelijke toevoeging aan verschillende levensmiddelen functioneren zoals salade, soep of groenten.

 

Van Black Seed olie is misschien wel de beste olie voor het optimaal ondersteunen van de hartspier, en tevens voor de ondersteuning van de gezondheid der aderen. Ook geschikt voor reiniging en ondersteuning van een gezonde lever en galblaas. En ook nog eens een ideale olie voor de ondersteuning van een gezonde longfunctie.

Hoe te gebruiken: Neem dagelijks een of meerdere theelepels.


Prijs: 35 EUR

Black Seed Olie 355ml

Black Seed Oil 355ml

Olie van Black Seed

 

Dit is het kruid uit het Middellandse Zee gebied van de zwarte komijn, een ranonkel familie plant. De North American Herp & Spice (NAH&S) is wereldleider in het produceren van de hoogste kwaliteit zwarte zaad olie in supplementen als nu beschikbaar.

 

Deze zwarte zaad olie is een koud geperste olie en heeft daarom de meest krachtige, aromatische complexen bekend behouden, uitsluitend van 100% Mediterrane bron. Over de smaak en de werkzaamheid bestaat er niet iets vergelijkbaars. De door de NAH&S gemaakte Zwart zaad producten zijn sterke natuurlijke bronnen van de belangrijke voedingsstoffen die de basis zijn tot verbetering van voor de ondersteunende algemene cardiovasculaire gezondheid: met onder andere thymoquinone, carvacrol en plantaardige sterolen.

 

Thymoquinone bevat die elementen die door de grote kracht van het zwarte zaad, dienen voor de algemene ondersteuning van hart, aderen, longen, nieren en de spijsvertering maar ook de ondersteuning van de gezondheid van het immuunsysteem. Een veelzijdige aromatische olie, maakt zwarte zaadolie tot de natuurlijke manier het voeden van alle cellen van het lichaam, met inbegrip van de bloedsomloop. Een hoogste bron van essentiële vetzuren en andere vitale voedingsstoffen, dit is deze echte 100% koudgeperste mediterrane zwarte zaadolie, verrijkt met 1% oliën van natuurlijke biologische rozemarijn en organische Oreganol P73. Ze maken de zwarte zaadolie uiterst goed houdbaar, zo wordt ranzigheid geheel voorkomen.

 

Van Black Seed olie is een natuurlijke bron van vitamine E, sterolen en de essentiële omega-3s vetzuren maar ook -6s en -9s. Ideaal voor de spijsvertering, het maakt een smakelijke toevoeging aan een voedingsmiddel zoals salade, soep of groenten. De Black Seed olie is misschien wel de beste olie voor het ondersteunen van de hartspier, en ook van de gezondheid de aderen. Ook geschikt voor reiniging en ondersteuning van een gezonde galblaas. Ook is het de ideale olie voor een goede en gezonde longfunctie. Het heeft een stevige smaak en bezit een uitzonderlijk lange houdbaarheid.

Hoe in te nemen: Neem dagelijks een of meerdere theelepels.


Prijs: 48 EUR

Black Seed Oile “Absorb – Max TQ” 60ml

Black Seed Oil MAX TQ

Black Seed Oil

“Absorb – Max TQ”

Maximale, directe absorptie van actieve bestanddelen van zwarte zaden

 

Eindelijk, een Black Seed Oil-formule die goed smaakt, Black Seed Oil Absorb-Max (beste absorptie methode) is de meest unieke Black Seed Oil-gebaseerde formule die beschikbaar is, volledig mycellized voor maximale directe absorptie. Dit maakt maximaal gebruik van de nieuwe actieve ingrediënten van de Black Seed Oil mogelijk, waaronder thymoquinone (olie uit zwarte komijn; een ranonkel plant), carvone, thymol en carvacrol. Nu worden deze belangrijke actieve ingrediënten volledig absorbeerbaar gemaakt, gemiculeerd in de geëmulgeerde elementen, inclusief wilde, organische Oreganol P73 en organische, rauwe yaconstroop. Nu zijn alle componenten van de black seed elementen, inclusief pigmenten, olieachtige stoffen en sterolen, evenals zeer krachtige alkaloïden, volledig geëmulgeerd voor gemakkelijke absorptie en transport naar de cellen en organen, waar ze hun meest krachtige medicinale werking uitvoeren.

 

Black Seed Oil Absorb-Max is de enige geëmulgeerde, gemyclede zwarte zaadolie die beschikbaar is. Bovendien ondersteunt zwarte zaadolie een gezond spijsverterings-, immuun- en hartproces, terwijl het ook de gezondheid van de nieren, het hormoonsysteem en de huid ondersteunt. Yacon ondersteunt ook de algehele gezondheid, waaronder een gezonde spijsvertering, de gezondheid van het immuunsysteem en een gezonde immuniteit. Het ondersteunt ook een gezonde bloedsuikerreactie. 

 

Gemycelliseerde (met de juiste schimmel elementen behandeld) wilde oregano-olie is hoogst uniek en ondersteunt volledig een gezonde immuniteit, terwijl het ook een gezonde spijsvertering, huid-, nier- en leverreactie ondersteunt.

Interessant is dat zowel zwart zaad als yacón naar verluidt een goede gewichtsverliesrespons hebben, dus de combinatie van beide is uniek.

Vanwege de aangename smaak zijn Black Seed Oil Absorb-Max druppels het ideale type voor gebruik bij kinderen en mensen met een gevoelige smaak.

 

Hoe toepassen? Gebruik het als druppels onder de tong of toegevoegd aan smoothies, sap en dranken. Voeg het toe aan heet water om een ​​uniek smakende thee te maken, die zeer krachtig en verkwikkend is.


Prijs: 24 EUR

Canacurmin (60ml)

Canarcumin

Canacurmin olie 60 ml


Totaal supplement van kurkuma en hennep stengel extract

 

 • Ondersteunt een gezonde anti-ontstekingen werking

 • Ondersteunt het gehele lichaam zenuwstelsel

 • Is een gewrichts-, spier, en zenuwen verbeteraar

 

Canacurmin is het enige wilde en biologische kurkuma-hennep stengel extract beschikbaar. Het extract van de hennep stengel is gecertificeerd biologisch, en het extract van kurkuma is 100% natuurlijk. De kurkuma in Canacurmin is zeer krachtig, omdat het uitsluitend bestaat uit de in het wild groeiende kruid zonder landbouw of teelt. Omdat het wild is, is het absoluut vrij van alle pesticiden en herbiciden.

 

Canacurmin is uniek, vanwege de wijze van verwerking. Superkritische CO2-extractie is gebruikt, wat betekent dat het is rijk aan alle van de natuurlijk voorkomende stoffen gevonden in zowel de hennep stengel en de kurkuma, met inbegrip van alle natuurlijk voorkomende polyfenolen en terpenen. Het bevat ook de uit kurkuma voorkomende essentiële oliën, bekend als turmerones, samen met terpenen, wasachtige stoffen en sterolen. De turmerones, terpenen, wassen en sterolen gaan geheel verloren in “standaard” verwerkte kurkuma producten. Dit product heeft ook een hoge dichtheid van kurkuma polysachariden, die bijdragen aan de gezondheid gevende eigenschappen voor het stimuleren van immuniteit. Neemt U vooral aan: het is een complete bron van fyto-cannabinoïden die hieruit verkregen worden. Tot wel 80 verschillende stoffen, die de CB2 receptor steunregeling vormen en in samenwerking met de kurkuma-verbindingen werken. Een tweede extractie maakt gebruik van gecertificeerde biologische alcohol, dat zich concentreert op de pigmenten: de curcuminoïden, met inbegrip van curcumine. Canacurmin is de enige kurkuma-supplement dat gebruik maakt van gecertificeerde biologische alcohol. Alle andere producenten gebruiken de commerciële weg. Deze kan dan worden besmet met GMO's. Omdat CO2-extractie wordt gebruikt, blijven alle enzymen intact, net als de zeer actieve biologische moleculen, de turmerones, ter ondersteuning van de cellulaire functies. Andere leveranciers zijn niet zo duidelijk over hun extractie processen. Er is dus met Canacurmin de volledige duidelijkheid.

 

Het is ook uniek omdat het de Canacurmin samenwerkende planten oliën bevat, wilde olie van oregano en rozemarijn, die de potentie drastisch doen verhogen. Uit organische bron is ook gember oleoresin toegevoegd. Samen met kurkuma componenten en het hennep stengel extract, alle kruiden als antioxidant producten zorgen voor een gezonde ontstekingsremmend voor zowel de ondersteuning voor de algehele gezondheid van het zenuwstelsel. Kurkuma en gember ondersteunen ook een gezond spijsvertering proces. Voornamelijk het hennep stengel extract bevordert, door het activeren van CB2 receptoren, een gezonde darm en spijsvertering functie.

 

Canacurmin is vrij van alle GGO's en worden geen genetisch gemodificeerde stoffen gebruikt bij de verwerking. Het is ook vrij van chemische toevoegingen en hulpstoffen. Beschikbaar als bewerkte druppels voor onder de tong, dit biedt een directe absorptie. Het is ook beschikbaar als 500 mg gel caps in een oplossing van olie, die bij het innemen gemakkelijke is. Vergelijk dit met geperste pillen en poeders van gedroogde isolaten, deze veroorzaken een slechte werking en leiden tot een verkeerd effect.

 

60 ml - Price: 54 EUR


Chag-o-Power (60 ml)

Chag o Power
 • Ondersteunt de gezondheid van hart en ondersteunt het immuunsysteem. 

 • Chaga-o-Power is gemaakt van de zeldzame chaga paddenstoel, alleen gevonden op een weinig voorkomende hoeveelheid wilde berken bomen. Het is geëmulgeerd in organische extra zuivere olijfolie, de legendarische olie van wild oregano P73 en een specerij extract bestaande uit meerdere ingrediënten.

 • Chaga bevat ook een breed scala van nutriënten in ruime hoeveelheden. Twintig tot vijftig druppels per dag genomen onder de tong bieden een krachtige bron van betuline en het zuur van betuline. Het is een uitstekende bron van B-vitamines en mineralen. De primaire actieve ingrediënten in chaga zijn een verscheidenheid van triterpenen en sterolen, waaronder lanosterol, ergosterol, inotodialen, saponinen en polysacchariden. Daarmee is Chag-o-Power onvergelijkbaar in haar wilde en ruwe krachtbronnen. Een uitstekende bron van krachtige antioxidanten, chaga is ook werelds hoogste bron van de krachtige anti-oxidant enzym SOD (superoxide dismutase). Het ORAC (antioxidant) gehalte van chaga is belangrijk, 14.000 eenheden per 90 ml. Alles boven de grens van 500 wordt het beschouwd als buitengewoon krachtig.
  
 • Supplement Facts:
  Chag-o-Power – 60 ml = 1800 druppels

 • Certificeringen:
  Herkomst de oregano uit het middellandse zee gebied, de chaga (paddenstoel op berkenbomen) uit de poolstreken
  Handgeplukt en geoogst, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren

 • Toepassing:
  Neem 20 of meer druppels per dag onder de tong, verdeeld over de dag.

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
  

Prijs: 28 EUR

Fung-E-Clenz (30 ml)

Fung E Clenz
 • Ondersteunt immuunsysteem, lever en de bijnier functies, helpt de bloedsuikerspiegel stabiel te houden.

 • Fung-E Clenz bevat oliën van komijn, salie, mirte en oregano.

 • Supplement Facts:
  Fung- E- Clenz – 30 ml = 865 druppels

 • Certificeringen:
  Herkomst uit de ongeschonden gebieden rond de Middellandse Zee.
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren.

 • Toepassing:
  Neem 5 of meer druppels onder de tong, 2 to 3 keer per dag.  Kan ook in sap, water of tijdens de maaltijd.
  Kan ook op de huid gewreven worden,

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
  
Prijs: 32 EUR

Inflam-eeZ-Rubbing Oil (60 ml)

Infla eez Oil
 • Ondersteunt de gezonde gewrichten, spieren, pezen en ligamenten.

 • Inflam-eeZ is gemaakt van de sterke kruiden extracten: wild pijnwortel, karabash, rozemarijn, salie, laurier en oregano in een basis van sesam en extra zuivere olijfolie.

 • Infla-eez  is ideaal om er gewrichten, pezen en spieren mee in te wrijven.

 • Supplement Facts:
  Inflam-eez – 60 ml

 • Certificeringen:
  Herkomst uit de landen rond de Middellandse Zee.
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren, zo mogelijk in koelkast.

 • Toepassing:
  Ondersteunt de gezonde gewrichten, spieren, pezen en ligamenten. Neem wat druppels op de huid waar problemen en wrijf deze goed in. Doe dit zo vaak als nodig. Ideaal voor spieren en voeten massages.

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
  
Prijs: 34 EUR

Neuroloft Essence (355 ml)

Neuroloft Essence
 • Ondersteunt de hersenen en het zenuwstelsel.

 • Neuroloft Essence is een combinatie van in water en vet oplosbare stoffen gemaakt van de gecondenseerde damp van de etherische oliën van rozemarijn en salie, roos bloemblad, oranjebloesem, oregano, plus granaatappel extract.
   
 • Neuroloft Essence is een sterke anti-oxidant, die de hersenen en het zenuwstelsel ondersteunt. 

 • Neuroloft Essence ondersteunt de gezondheid van de hersenen door verminderen van veroudering en rechtstreeks ondersteunt de hersenen en zenuwen activiteit. Dit product ondersteunt ook het verkeer in de hersenen, welke tevens het geheugen, de stemmingen en de mentale helderheid verbetert.

 • Supplement Facts:
  Neuroloft -  Power of Nature, Wild Aromatic Essence – 355 ml

 • Certificeringen:
  Herkomst Middellandse Zee gebied.
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren, zo mogelijk in koelkast.

 • Toepassing:
  Neem één of twee eetlepels per dag. Neem in met water of sap of gebruik het als toevoeging in thee, toetje of ander gerecht.
  Kan ook zo ingenomen worden. Tip: met honing in warme thee is een heerlijke drank.

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
  
Prijs: 20 EUR

Oil of Cinnamon Cinnamol (30 ml)

Cinnamol
 • Ondersteunt de gezondheid van de alvleesklier door het verbeteren van de insuline functie.

 • Cinnamol is allerbeste (koude) extract van de kaneel olie.
 
 • Cinnamol is ideaal om te assisteren bij de suiker/zetmeel stofwisseling.

 • Een overzicht van de eigenschappen van kaneel, gepubliceerd in de medische literatuur: 
   
  1. anti-oxidanten,
  2. voedsel conserveermiddel,
  3. krampstillende werking,
  4. spijsvertering stimulerend middel,
  5. ondersteunende circulatie tonicum (geen wonder dat kaneel een belangrijk ingredient is van vele
   dranken, gebruikt in winter, zoals warme cider),
  6. steun aan het suiker/glucose metabolisme.

 • Suplement Facts:
  Cinnamol – Oil of Cinnamon ( Kaneel ) – 30 ml = 858 druppels

 • Certificeringen:
  Herkomst tropische landen, vooral Azie.
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren.

 • Toepassing:
  Aanbevolen dosering: 3 - 6 druppels onder de tong, of innemen met water, sap of bij / in de maaltijd. Het is trouwens een fantastische toevoeging in warme melk, havermoutpap of een granen ontbijt: cruesli bij voorbeeld. Het verfrist de adem. Het is ook aan te bevelen ná de maaltijd, voor een goede ademhaling en een rustige maag.
  Ondersteunt de gezondheid van alvleesklier.

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA

Prijs: 32 EUR

Oil of Ginger Gingerol (30 ml)

Gingerol
 • Ondersteunt het proces van de spijsvertering, vermindert de reisziekte, helpt het lichaam warm te houden.

 • Gingerol is de koud geëxtraheerde gember olie, compleet met de natuurlijk voorkomende en krachtige gember flavonoiden.

 • Gingerol ondersteunt de betere vertering van te zwaar voedsel en/of vet.

 • Supplement Facts:
  Gingerol - Oil of Ginger – 30 ml = 860 druppels

 • Certificeringen:
  Handmatig geoogst, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren.

 • Toepassing:
  Neem 2 of meer druppels onder de tong, echter niet meer dan 5, makkelijker is met water of sap.

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
  
Prijs: 32 EUR

Oil of Wild Myrtle (30 ml)

Oil of Wild Myrtle
 • Ondersteunt de gezondheid van de huid en haren.

 • Oil of Myrtle is gemaakt van de bladeren en bloemen van de in het wild groeiende mirte en is vrij van alle onnatuurlijke chemische stoffen.

 • Oil of Myrtle kan worden gebruikt voor het behandelen van de huid, van gezicht en handen voor verfraaiing; kan ook worden toegevoegd aan shampoo voor de gezondheid van de hoofdhuid; op de borst wrijven voor een betere en lichtere ademhaling.

 • Supplement Facts:
  Oil of Myrtle – 30 ml = 860 druppels

 • Certificeringen:
  Herkomst landen rond de Middellandse Zee
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, door middel van stoom ge-extraheerd, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren, zo mogelijk in koelkast.

 • Toepassing:
  Inwendig gebruik: neem 5 of meer druppels onder de tong, of neem in met water of sap.
  Uitwendig gebruik: neem 5 of meer druppels op de hand, wrijf deze met elkaar en wrijf daarna  het gezicht.
  Kan ook gebruikt worden door 5 of meer druppels in de haren te wrijven en daarna met shampoo de haren te wassen.
  Ondersteunt de gezondheid van de huid, hoofdhuid  en haren.
  Oil of Myrtle is gemaakt van de bladeren en bloemen van de in het wild groeiende mirte en is vrij van alle onnatuurlijke chemische stoffen.
  Oil of Myrtle is ook te gebruiken op de borst: wrijf deze in voor een betere en lichtere ademhaling. Ook hier circa 5 druppels.

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
  
Prijs: 32 EUR

Oil of Oregano Oreganol P-73 Original Strength ( 13,5 ml )

Oil of Oregano
 • Ondersteunt het immuunsysteem.

 • Oreganol P73 is de oorspronkelijke met stoom gedestilleerde olie, gemaakt van de wilde, zorgvuldig uitgekozen en met de hand geplukte mediterrane oregano, welke is onderzocht en getest door Georgetown University en andere onderzoekscentra.

 • Oreganol P73 kan zowel plaatselijk als inwendig worden gebruikt ter ondersteuning van het immuunsysteem van het lichaam.
   
 • lees meer...

 • Supplement Facts:
  Oil of Oregano P73 Original  Strength  - 13,5 ml = 430 druppels

 • Certificeringen:
  Herkomst uit hooggebergten rond de Middellandse Zee
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren, zo mogelijk in koelkast.

 • Toepassing:
  Inwendig als antioxidant in de voeding
  Uitwendig ter bestrijding aandoeningen op de huid
  Neem dagelijks 2 of meer druppels onder de tong.
  Buiten bereik van kinderen houden
  Voorkom contact met geslachtdelen en ogen
  Niet gebruiken bij zwangerschap

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
  
Prijs: 27 EUR

Oil of Oregano Oreganol P-73 Original Strength ( 30 ml )

Oil of Oregano
  • Ondersteunt het immuunsysteem.

  • Oreganol P73 is de oorspronkelijke met stoom gedestilleerde olie, gemaakt van de wilde, zorgvuldig uitgekozen en met de hand geplukte mediterrane oregano, welke is onderzocht en getest door Georgetown University en andere onderzoekscentra.

  • Oreganol P73 kan zowel plaatselijk als inwendig worden gebruikt ter ondersteuning van het immuunsysteem van het lichaam.

  • lees meer...

  • Supplement Facts:
   Oil of Oregano  P73 Original Strength – 30 ml = 865 druppels

  • Certificeringen:
   Herkomst uit hooggebergten rond de Middellandse Zee
   Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

  • Houdbaarheid:
   Koel, droog en donker bewaren, zo mogelijk in koelkast.

  • Toepassing:
   Inwendig als antioxidant in de voeding
   Uitwendig ter bestrijding aandoeningen op de huid
   Neem dagelijks 2 of meer druppels onder de tong.
   Bij langdurig gebruik toch een arts raadplegen
   Buiten bereik van kinderen houden
   Voorkom contact met geslachtdelen en ogen
   Niet gebruiken bij zwangerschap

  • Producent:
   North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
  
Prijs: 36 EUR

Oil of Oregano Oreganol P-73 Super Strength ( 30 ml )

Super Strength Oil of Oregano
 • Ondersteunt het immuunsysteem.

 • Super Strength Oreganol P73 is drie keer krachtiger dan de oorspronkelijke Oreganol P73. Het is de oorspronkelijke met stoom gedestilleerde olie, gemaakt van de wilde, uitgekozen mediterrane oregano, met handen geplukt. Deze is onderzocht en getest door de Georgetown University en andere onderzoeksfaciliteiten.

 • Super Strength Oreganol P73 werkt zowel plaatselijk als inwendig en kan worden gebruikt ter ondersteuning van het lichaam immuun systeem, werkt onder vrijwel elke situatie. 
 
 • lees meer...

 • Supplement Facts:
  Oil of Oregano P73 Super Strength – 30 ml = 865 druppels

 • Certificeringen:
  Herkomst uit hooggebergten rond de Middellandse Zee
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en
  juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren, zo mogelijk in koelkast.

 • Toepassing:
  Inwendig als antioxidant in de voeding
  Uitwendig ter bestrijding aandoeningen op de huid
  Neem dagelijks 2 of meer druppels onder de tong, desgewenst iets verdunnen met vruchtensap of water.
  Bij langdurig gebruik toch een arts raadplegen
  Buiten bereik van kinderen houden
  Voorkom contact met geslachtdelen en ogen
  Niet gebruiken bij zwangerschap

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
  
Prijs: 44 EUR

Oil of Sage Sagenol (30 ml)

Sagenol
 • Ondersteunt het zenuwstelsel, alsmede de bijnieren.

 • Sagenol is de olie welke gemaakt is van de wilde, in de bergen groeiende salie en oregano. Het heeft drie keer meer de antioxidant kracht dan vitamine E.

 • Sagenol ondersteunt de gezondheid van de luchtwegen, verbetert de immuun conditie, verbetert de huid, stopt het verlies van haren. Het is ook een uitstekend gorgel tonicum voor onze keel.

 • Supplement Facts:
  Sagenol -  Oil of Sage ( Salie ) – flesje van 30 ml = 860 druppels

 • Certificeringen:
  Herkomst landen rond de Middellandse Zee.
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren, zo mogelijk in koelkast.

 • Toepassing:
  Vooral voor de huid (conditie) bedoeld, kan ook inwendig voor op smaak brengen van voedsel.
  Dosering 5 druppel of meer per keer. Neem dit onder de tong eventueel met wat water of sap.
  Kan ook uitwendig gebruikt worden voor huidverbetering. Eén maal per dag is meestal voldoende.

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
  
Prijs: 32 EUR

Juice of Oregano Oreganol P-73 (355ml)

Oreganol P73 Juice
 • Ondersteunt de hersenen en zenuwstelsel, evenals de klieren. Het ondersteunt ook de algehele gezondheid, vooral tijdens het ouder worden.

 • Oreganol P73 Juice is een in water oplosbare hydrosol rijk aan hydrophylic voedingsstoffen. Het is gemaakt van de gecondenseerde damp van de etherische olie van de wilde oregano. Het is de zuurstofrijke vorm van de oregano, anders dan de olie en is de ideale aanvulling op de Oil of Oregano.

 • We hebben altijd zuurstof nodig. Nu de aarde wordt ontbost en de atmosfeer vervuild, kunnen wij niet meer zoveel zuurstof krijgen als we nodig hebben. Dit is een gemakkelijke manier om de natuurlijke zuurstof te gebruiken, omdat het oregano sap een grote verscheidenheid van stoffen bevat, benoemd, "zuurstofrijke componenten". Deze componenten bevatten zuurstof welke voortkomt uit planten; er wordt geen synthetische zuurstof bijgevoegd. Dus, Oregano Juice drinken is de perfecte manier om de zuurstof op te nemen. Vergeet niet, het doel van planten is de productie van zuurstof, die is wat ons in leven houdt. Het sap van Oregano heeft al oude toepassingen. Honderden jaren  geleden is het ontdekt als een ondersteuner van de algehele gezondheid. Dus, als u Uw algemene gezondheid wenst te ondersteunen en uw spijsvertering, stofwisseling en bloedsomloop, drink de Oregano Juice dan elke dag.
  
 • Supplement Facts:
  Oreganol P73 – Juice of Wild Oregano – 355 ml

 • Certificeringen:
  Herkomst Oregano uit het middellandse zee gebied. Andere oliën en essences uit verschillende landen
  Handgeplukt en gesorteerd, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren

 • Toepassing:
  Eén of twee keer per dag een eetlepel, houd iets langer in de mond, eventueel gemengd in sap of een nagerecht.

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA

Prijs: 20 EUR

Oreganol Juice Flavoured 355ml

OreganolJuice

Oreganol  

355 ml

 

Met echte granaatappel en druiven

Gemengd in kruidig wild Oregano sap.

 

Dit is het natuurlijke Oreganol P73 sap, gecombineerd met echte granaatappelsiroop en de muscadine druivenextracten voor een heerlijke smaak en extra voordelen, zoals cardiovasculaire, nier-, spijsverterings- en alvleesklierondersteuning. 

 

Een hydrosol oplossing die zeer zuurstofrijk is: het ondersteunt ook de gezondheid van de lever en het spijsverteringskanaal.

Er zijn tal van voordelen bij de inname van deze traditionele kruiden essence, bekend om zijn voordelen in de gezondheidszorg: zij doet dit al vele eeuwen.

 

Oreganol Juice is de favoriete huisremedie voor dorpsmensen in Turkije, als het middel om de algehele gezondheid voor de bloedsuikerspiegel, cardiovasculaire, ademhaling, hormoon en immuun verbetering te ondersteunen. 

 

Gebruik: neem een of twee eetlepels per dag op een lege maag in sap of als thee of bij de maaltijd. Voor extra voordeel, houd in de mond zo lang mogelijk.

 

Prijs: 24 EUR

Wild Rosemary Essence (240 ml)

Essence of Wild Rosemary
 • Ondersteunt de bloedsomloop en de lymfe systemen, hersenen, zenuwen en bijnieren. Verbetert de mentale functies, verhoogt de intellectuele kracht en optimaliseert het geheugen.

 

 • Essence of Wild Rosemary is een water oplosbare hydrosol die is gemaakt van de gecondenseerde stoom van de etherische olie van wilde rozemarijn en wilde organische oregano olie. 

 

 • Essence of Wild Rosemary ondersteunt de bloedstroom in de hersenen en daarmede de geestelijke functies, blokkeert de veroudering van de hersenen en ondersteunt ook natuurlijke neurotransmitter niveaus.
 • Supplement Facts:
  Essence of Rosemary  – flesje van 240 ml
 • Certificeringen:
  Herkomst
  Hand geplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.
 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren, zo mogelijk in koelkast.
 • Toepassing:
  Neem één of twee eetlepels per dag. Neem in met water of sap of gebruik het als toevoeging in thee, toetje of ander gerecht.

 

 • Essence of Wild Rosemary werkt ook uitstekend als een tonic op je gezicht.

 

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA

Prijs: 16 EUR