Capsules

Ashadrene (60 caps)

AshAdrene

Ashadrene

 

Gecertificeerd biologisch Ashwagandha extract verrijkt met royal jelly

 

Ashadrene is het enige gecertificeerde biologische Ashwagandha wortel extract als nu beschikbaar. Krachtig op een geweldige wijze: het biedt een grote ondersteuning voor een gezonde bijnier functie. Het helpt ook nog eens voor weerstand tegen stress. Dit product is verrijkte met drievoudig sterke onverdunde royal jelly (koninginnegelei). Dit is ideaal voor de ondersteuning van de natuurlijke processen voor het goed kunnen opnemen van de nodige en beschikbare voedingselementen in het lichaam. Het belangrijkste werkingsgebied van Ashwagandha is werking van stimulatie van de energie en een goede anti stress bevordering. Zowel Ashwagandha als royal jelly zijn rijk in biologisch actieve sterolen, de hars van de wortel met anolides, dit zijn remmers van ontstekingen. Zij bevorderen processen ter voorkoming van ontsteking reacties. Zij kunnen voorkomen dat er extra –kleine- bloedvaten ontstaan, bekend als het anti-angiogenese proces. Ashadrene is gegarandeerd biologisch en gecertificeerd; het is een geconcentreerd extract van harsen uit de hele plant en niet alleen van de wortels. De steroïden en andere ingrediënten van de Ashadrene zijn allemaal aanwezig in dit product: dit betekent dat zij geheel in biologische vorm beschikbaar zijn. Daarom is het zo krachtig voor een complete en gezonde opname in het lichaam. De steroïden en de aanwezige B-vitaminen en de royal jelly werken samen met elementen uit de Ashwagandha. Neem Ashadrene ter ondersteuning van de totale ondersteuning van de cellen in het lichaam, dit is dan het middel voor meer kracht en energie en een beter uithoudingsvermogen. Het is tevens een sterk middel voor een goede bijnier functie. Verkrijgbaar in een 500 mg gel capsules verpakking en een 60 ml druppels verpakking voor gebruik onder de tong.

 

 • Gecertificeerd biologisch Ashwagandha wortel extract

 • Onvervalst

 • Verrijkt met drie maal versterkte royal jelly poeder

 • Krachtige ondersteuning van de natuurlijke energie verbetering

 • Bevorderd de hormonen balans

 • Voedt de bijnieren

 • Geweldig voor gezonde vermoeidheid onderdrukking en stress vermijding

 • Krachtige bron van biologische steroïden, bekend als anoliden (remmers van ontstekingen)

 • Bevordert de algehele gezonde werking van de cellen in het lichaam

 • Bevordert het algehele welzijn

 • Deze Ashwagandha is acht maal sterker dan alleen het biologische poeder

 • Is een belangrijk element in de adaptogene (stabilisatie) kruiden families

 • Is zowel rustgevend en stimulerend voor een blijvend en duurzaam uithoudingsvermogen

 • Deze Ashwagandha is “koosjer”: zuiver!

 • Dit product is in water oplosbaar, met water onttrokken voor optimale opname

 

Nog iets over adaptogenen: van de duizenden planten die kunnen genezen; hiervan hebben slechts enkelen een bijzondere en speciale plaats verworven binnen de traditionele genezing mogelijkheden: dat is het kunnen leveren van adaptogenen (stabiliserende eigenschappen). Zij worden verondersteld om op te treden als modulatoren in de processen in het lichaam; promotor van “homeostase”, ofwel: voor biologisch evenwicht. In plaats van symptoom bestrijding, kunnen adaptogenen dagelijks gebruikt worden voor het versterken van wat het lichaam zelf kan doen in verbetering van de veerkracht en onderdrukking van mogelijke stress ontwikkelingen.

 

Prijs: 26 EUR


BoneActive (120 caps)

BoneActive

RAW BoneActive

  

Voor gezondheid van het bot: natuurlijke bron van Calcium

 

Dit is de ultieme bot en gewricht verbetering formule, deze biologische BoneActiv is veel krachtiger dan calcium of vitamine D afzonderlijk. Dit is de zuivere calcium uit het microkristallijne hydroxyapatiet (MCHC), betrokken van met gras gevoederde runderen uit Nieuw-Zeeland. Het product wordt samengebracht met de krachtige, in het wild op bergen gegroeide kruiden, waarin calcium is geconcentreerd in kruiden als: salie, oregano en rozemarijn.

 

Onderzocht op hun bot versterkende effecten, MCHC en de gebruikte kruiden, zijn onderwerpen van belangrijke wetenschappelijke studies geweest. Zij brachten nieuwe eigenschappen aan het licht voor de ondersteuning van de gezondheid van het beenderstelsel.

 

Ruwe MCHC is biologisch veel actiever dan van met warmte behandelde alternatieven.

 

Salie, oregano en rozemarijn groeien biologisch op rotsen, niet op de “normale’ gronden. Zij zijn veel beter in het absorberen van de gewenste mineralen. Deze biologisch beschikbare concentratie van de mineralen als calcium, fosfor, koper en zink is uniek. Het is van essentieel belang voor de opbouw van gezonde, sterke beenderen en het voorkomen van leeftijdsgebonden botverlies.

 

Botverlies is namelijk een belangrijke oorzaak van pijn en vermindering van het actief zijn. Het gewone leven wordt dan ingrijpend veranderd. Past U deze biologische BoneActiv toe en blijf levenslang actief.

 

Hoe gebruikt U de BoneActiv: Neem twee of meer capsules tweemaal daags. Kan ook de capsule openen en voeg het toe in sap, water of een toetje.

 

Prijs: 30 EUR


Black Seed-plus (90 capsules)

Black Seed Plus capsules
 • Ondersteunt de weerstand, cardiovasculaar systeem, longen, natuurlijke spijsvertering en de eliminatie. 

 • Black Seed-Plus bevat extracten van de Mediterrane zwarte zaden, bruine komijn zaden, poeder van rode zure druiven en Rhus Coraria ( bessen van de pruikenboom familie, de berg variant )

 • Black Seed-plus is zeer aromatisch en ondersteunt de gezonde functie van het spijsverteringsstelsel en ademhalingssystemen. Smaakt trouwens geweldig!

 • Supplement Facts:
  BlackSeed Plus – 90 capsules à 1400 mg

 • Certificeringen:
  Herkomst uit verschillende landen, ook middellandse zee gebied, alles biologisch geteeld
  Met de hand geplukt en geoogst, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen. 
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar. 

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren.

 • Toepassing:
  2 of meer capsules per dag, verdeeld over de dag

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
  
Prijs: 27 EUR

Canacurmin (60-120 caps)

Canarcumin

Canacurmin gel capsules

 

Totaal supplement van kurkuma en hennep stengel extract

 

 • Ondersteunt een gezonde anti-ontstekingen werking

 • Ondersteunt het gehele lichaam zenuwstelsel

 • Is een gewrichts-, spier, en zenuwen verbeteraar

 

Canacurmin is het enige wilde en biologische kurkuma-hennep stengel extract beschikbaar. Het extract van de hennep stengel is gecertificeerd biologisch, en het extract van kurkuma is 100% natuurlijk. De kurkuma in Canacurmin is zeer krachtig, omdat het uitsluitend bestaat uit de in het wild groeiende kruid zonder landbouw of teelt. Omdat het wild is, is het absoluut vrij van alle pesticiden en herbiciden.

 

Canacurmin is uniek, vanwege de wijze van verwerking. Superkritische CO2-extractie is gebruikt, wat betekent dat het is rijk aan alle van de natuurlijk voorkomende stoffen gevonden in zowel de hennep stengel en de kurkuma, met inbegrip van alle natuurlijk voorkomende polyfenolen en terpenen. Het bevat ook de uit kurkuma voorkomende essentiële oliën, bekend als turmerones, samen met terpenen, wasachtige stoffen en sterolen. De turmerones, terpenen, wassen en sterolen gaan geheel verloren in “standaard” verwerkte kurkuma producten. Dit product heeft ook een hoge dichtheid van kurkuma polysachariden, die bijdragen aan de gezondheid gevende eigenschappen voor het stimuleren van immuniteit. Neemt U vooral aan: het is een complete bron van fyto-cannabinoïden die hieruit verkregen worden. Tot wel 80 verschillende stoffen, die de CB2 receptor steunregeling vormen en in samenwerking met de kurkuma-verbindingen werken. Een tweede extractie maakt gebruik van gecertificeerde biologische alcohol, dat zich concentreert op de pigmenten: de curcuminoïden, met inbegrip van curcumine. Canacurmin is de enige kurkuma-supplement dat gebruik maakt van gecertificeerde biologische alcohol. Alle andere producenten gebruiken de commerciële weg. Deze kan dan worden besmet met GMO's. Omdat CO2-extractie wordt gebruikt, blijven alle enzymen intact, net als de zeer actieve biologische moleculen, de turmerones, ter ondersteuning van de cellulaire functies. Andere leveranciers zijn niet zo duidelijk over hun extractie processen. Er is dus met Canacurmin de volledige duidelijkheid.

 

Het is ook uniek omdat het de Canacurmin samenwerkende planten oliën bevat, wilde olie van oregano en rozemarijn, die de potentie drastisch doen verhogen. Uit organische bron is ook gember oleoresin toegevoegd. Samen met kurkuma componenten en het hennep stengel extract, alle kruiden als antioxidant producten zorgen voor een gezonde ontstekingsremmend voor zowel de ondersteuning voor de algehele gezondheid van het zenuwstelsel. Kurkuma en gember ondersteunen ook een gezond spijsvertering proces. Voornamelijk het hennep stengel extract bevordert, door het activeren van CB2 receptoren, een gezonde darm en spijsvertering functie.

 

Canacurmin is vrij van alle GGO's en worden geen genetisch gemodificeerde stoffen gebruikt bij de verwerking. Het is ook vrij van chemische toevoegingen en hulpstoffen. Beschikbaar als bewerkte druppels voor onder de tong, dit biedt een directe absorptie. Het is ook beschikbaar als 500 mg gel caps in een oplossing van olie, die bij het innemen gemakkelijker is. Vergelijk dit met geperste pillen en poeders van gedroogde isolaten, deze veroorzaken een slechte werking en leiden tot een verkeerd effect.

 

60 caps - Prijs: 34 EUR

120 caps - Prijs: 54 EUR


ChagaMax (90 gelcaps)

ChagaMax
 • Ondersteunt de totale gezondheid van het lichaam en ondersteunt het immuunsysteem.

 • Echte chaga, als gebruikt in ChagaMax, groeit in het wild op berken bomen. In ChagaMax, zijn alle grondstoffen van externe oorsprong en zijn volledig wild. In feite is het zo krachtig dat voor velen slechts één capsule per dag voldoende is.  

 • Wilde chaga is een perfecte bron van een breed scala aan voedingsstoffen, met inbegrip van de B-vitaminen, mineralen, sterolen en enzymen. Deze sterolen zijn hormoon-achtige en ze helpen het lichaam zijn eigen hormonen aan te maken. Er zijn ook de glucanen, die stimuleren het immuunsysteem of, in feite, het normaliseren. Plus, er zijn de wilde oregano flavonoiden, zoals quercitine, welke ook helpen bij het reguleren van de immuunsysteem. Bovendien is wilde oregano een dichte bron van fenolische verbindingen, zoals carvacrol. Wilde oregano, berkenschors en chaga zijn allemaal perfecte bronnen van natuurlijke mineralen zoals kalium, fosfor, calcium, zink, koper en magnesium, welke allemaal zijn nodig voor gezonde weefsels.
  
 • Supplement Facts:
  Chaga Max – 90 capsules

 • Certificeringen:
  Herkomst chaga uit de pool gebieden, andere producten biologisch geteeld uit verschillende landen
  Handgeplukt en gesorteerd, biologisch geteeld, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren

 • Toepassing:
  1 capsule per dag, met water in te nemen

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
 

Prijs: 34 EUR

OregaBiotic (60 capsules)

OREGABIOTIC
 • OregaBiotic ondersteunt het gehele immuunsysteem en de functies van de witte bloedcellen.

 • OregaBiotic bevat een samenwerkende activiteit met meerdere kruiden, met oliën van wild oregano, salie, laurier en komijn. Alle deze kruiden geven de antioxidant bescherming en ondersteuning van het immuunsysteem.

 • Supplement Facts:
  Orega Biotic – 60 capsules

 • Certificeringen:
  Herkomst oregano en andere ingrediënten: uit de hoge bergen van Middellandse zee gebied
  Handgeplukt en geoogst, niet bestraald, niet synthetisch, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling en herkomst. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.
 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren, zo mogelijk in koelkast.

 • Toepassing:
  Advies: 1 á 2 capsules twee keer per dag. In sommige gevallen meer.

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
  
Prijs: 48 EUR

OregaMax (90 capsules)

Oregamax
 • Ondersteunt het immuunsysteem, gewrichten, botten en spijsvertering.

 • OregaMax bevat wilde oregano, plus bessen van de sumak (Rhus Coriaria - deze bes is een rijke bron van antiallergie flavonoiden, met name malic (appelzuur), tannic en gallus zuren). OregaMax levert ook de natuurlijk voorkomende vitamine C, organische knoflook en organische ui. Het is ook hoog in de natuur voorkomende zeer belangrijke quercetine (eikenzuur), een flavonoide.

 • OregaMax ondersteunt het immuunsysteem van het lichaam en ook het spijsverteringsproces. Deze kan worden toegevoegd aan salades of sauzen om elke maaltijd meer geur en smaak te geven. Het is het beste wilde oregano hier gebruikt. Veilig voor zwangere vrouwen en kleine kinderen.
  
 • Supplement Facts:
  OregaMax – 90 capsules

 • Certificeringen:
  Herkomst oregano middellandse zee gebied, overige stoffen uit biologisch geteelde producten uit meerdere landen.
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen kunstmatige zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren,

 • Toepassing:
  Advies is: 2 of meer capsules per dag. Voor kinderen: de poeder van de capsule  mengen in voedsel of drinken aan te bevelen.

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
 

Prijs: 28 EUR

Oreganol P-73 Original Strength (60 gelcaps)

Oreganol gel caps
 • Ondersteunt het immuunsysteem.

 • Oreganol P73 is de oorspronkelijke met stoom gedestilleerde olie, gemaakt van wilde, zorgvuldig uitgekozen en handgeplukt mediterrane oregano die is onderzocht en getest door de Georgetown University en vele andere onderzoekscentra. 

 • Oreganol P73 kan plaatselijk en inwendig worden toegepast ter ondersteuning van het immuunsysteem van het lichaam.
 
 • 60 gelcaps-elke capsule bevat 6 druppels oregano olie.
  
 • Supplement Facts:
  Oreganol Gelcaps P73 Original Strength – 60 capsules; 6 druppels Oil of Oregano in één capsule

 • Certificeringen:
  Herkomst uit hooggebergten rond de Middellandse Zee
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren, zo mogelijk in koelkast.

 • Toepassing:
  Inwendig als antioxidant in de voeding, met name voor het immuun systeem
  Neem dagelijks 1 (of soms 2) capsules in.
  Buiten bereik van kinderen houden
  Niet gebruiken bij zwangerschap

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
 

Prijs: 28 EUR

Oreganol P-73 Super Strength (60 gelcaps)

Super Strength Oil of Oregano
 • Ondersteunt het immuunsysteem.

 • SuperStrength Oreganol P73 is drie keer krachtiger dan de oorspronkelijke Oreganol P73. Het is de oorspronkelijke met stoom gedestilleerde olie, gehaald uit de wilde, zorgvuldig uitgekozen mediterrane oregano en handgeplukt, welke werd onderzocht en getest door de Georgetown University en andere onderzoekscentra. 
 
 • SuperStrength Oreganol P73 kan zowel plaatselijk als inwendig worden gebruikt ter ondersteuning van het lichaam immuunsysteem.
  
 • Supplement Facts:
  Oreganol Gelcaps Super Strength P73 – 60 capsules; één capsule bevat 6 druppels Oil of Oregano Super Strength

 • Certificeringen:
  Herkomst uit hooggebergten rond de Middellandse Zee
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.
 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren, zo mogelijk in koelkast.

 • Toepassing:
  Inwendig als antioxidant in de voeding, met name voor het immuun systeem
  Neem dagelijks 1 (of soms 2) capsules in.
  Buiten bereik van kinderen houden
  Niet gebruiken bij zwangerschap

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA

Prijs: 36 EUR
120 caps Prijs: 46 EUR

OregaResp (90 capsules)

OregaResp
 • OregaResp ondersteunt de ademhaling- en immuun systemen.

 • OregaResp is een krachtige uit meerdere kruiden samengesteld extract van oregano, komijn, salie, kaneel en gember. OregaResp capsules zijn gemaakt van gedroogde sterk geconcentreerde oliën.

 • Deze samenstelling van kruiden verhoogt de natuurlijke afweermechanismen van het lichaam.
  
 • Supplement Facts:
  OregaRESP P73 capsules – potje van 90 capsules – 450 mg  extract  (poeder)  per capsule

 • Certificeringen:
  Handgeplukt, uitsluitend biologisch geteeld, geen chemische behandelingen, altijd getest op juiste samenstelling en verhoudingen. Bevat geen dierlijke stoffen. Geen zoet of smaakstoffen. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar. 

 • Houdbaarheid:
  Koel en droog bewaren

 • Toepassing:
  Capsules met poeder zijn bestemd voor de volwassene.
  Advies: 2 capsules per dag.

 • Producent:
  North American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA

Prijs: 55 EUR

PolarPower (60 capsules)

PolarPOWER
 • Totale vitamine A & D bron * Zeer absorbeerbare omega-3 vetzuren.
 
 • PolarPOWER, gemaakt van wilde rode zalm uit Alaska, is koud gefilterd en niet geraffineerd.  PolarPOWER is een perfecte bron van omega-3,-6,-9 essentiële vetzuren. Deze vetzuren spelen een belangrijke rol bij het helpen van de EPA en DHA (lichaamseigen stoffen) in het lichaam efficiënter te laten werken. Een ander voordeel van PolarPOWER, in vergelijking met andere visoliën, is de zeer absorbeerbare hoeveelheid natuurlijke triglyceride-vorm van omega`s vetzuren toegevoegd. Onafhankelijk onderzoek toont aan dat de triglyceride-formule omega-3 vetzuren van de zalm (en PolarPOWER) beter dan de ethyl ester vorm omega-3 vetzuren in de standaard gedestilleerde en ontgeurde visolie worden geabsorbeerd. Levertraan, de primaire bron van visolie supplementen, moet worden gedistilleerd met veel warmte om de schadelijke zware metalen elementen te verwijderen. De wilde rode Alaska zalm, als gebruikt in PolarPOWER, heeft geen hoge concentraties aan zware metalen zoals de meeste andere vis. Maar om geheel zeker te zijn, dat geen zware metalen aanwezig zijn, wordt het product gecertificeerd door de NSF International.

 • PolarPOWER is afhankelijk van de conserveermiddel kracht van Astaxanthine, die op natuurlijke wijze plaats vindt via het zalm dieet van microalgen en fytoplankton. Astaxanthine - een carotenoide- heeft vele andere heilzame eigenschappen. Bekend als een krachtige biologische antioxidant, geeft dit PolarPOWER een rijke, roodoranje kleur. Astaxanthine eigenschap van de vrije radicalen te verwijderen, is tot wel 100 keer krachtiger dan vitamine E. Een belangrijk in vet oplosbare voedingsstof, voorgevormde vitamine A, de meest absorbeerbare vorm van vitamine A, is in ruime hoeveelheden aanwezig in PolarPOWER. PolarPOWER bevat ook, een grote hoeveelheid natuurlijk voorkomende vitamine D. Deze vitamine is het onderwerp van het lopende onderzoek, hieruit worden nog vele goede eigenschappen verwacht. Geheel gecertificeerd door de Marine Stewardship Council en getest op zuiverheid, is PolarPOWER de ideale bron van omega-3, omega-6 en omega-9 essentiële vetzuren gebleken, plus echte zuivere vitamine A&D.
  
 • Supplement Facts:
  PolarPower – potje van  60 capsules

 • Verpakking:
  Potje van 60 capsules

 • Samenstelling:
  Omega 3: 400 mg,
  Omega 6: 47 mg,
  Omega 9: 447 mg,
  Astaxanthine 240 mcg,
  Vitamine A: 1420 IU (28%),
  Vitamine D: 220 IU (55%)
  Extract van wilde rozemarijn
  Capsules zijn gemaakt van niet gemodificeerde gelatine van herkomst uit visproducten.

 • Certificeringen:
  Herkomst Alaska (zalm)
  Handverwerkt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen. Bevat dierlijke producten (zalm). Onafhankelijke test certificaten beschikbaar getest door de Marine Stewardship Council op zuiverheid.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren
 • Toepassing:
  Twee capsules per dag

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
 

Prijs: 30 EUR

Purely-Pak 30 (30 x 10 capsules) is het zuiverste voedsel

Nutri Sense
 • Bevat de vitamines A, C, D, E en F en ook meerdere van de vitamine B complexen.

 

 • PurelyPak bevat het volledige spectrum van de echte, zuivere vitamines die uw lichaam elke dag nodig heeft.


Het is de enige beschikbare, echte en natuurlijke bron voor de gehele stofwisseling en voor de verbetering van het totale systeem.


Dit bevat 100% van de nodige voeding vitaminen, essentiële vetzuren, cofactors, bioflavonoiden en krachtige antioxidanten. Dit is het enige volledige spectrum aan vitaminesupplementen die non-GMO zijn (niet genetisch gemanipuleerd) en is vrij van gluten, maïs, soja, toeslagstoffen, bindmiddelen en oplosmiddelen.


Vervaardigd uit de meest gezonde ingrediënten. Bijvoorbeeld: de rijke, natuurlijke bron van vitamine C in PurelyPak komt uit de hoogste kwaliteit Amazone camu camu bessen
(Myrciaria dubia), acerola kers (Malpighia punicifolia), Rhus coriaria (sumak) en rozenbottels.

 

 


Eerste klas wilde sockeye (rode) zalm levert de rijkste niet-synthetische bron voor vitamine A en D plus EPA, DHA (beide vetzuren) en de meest complete samenstelling van de omega 3-6-9 vetzuren en astaxanthine (bêta caroteen, een vitamine A).


De olie, van koudgeperste pompoenzaden, afkomstige uit Oostenrijk en de koud geperste rode palm olie zijn de bronnen van vitamine E, EFA's, niacine, kalium, fytosterolen (cholesterol bestrijders) en chlorofyl (bladgroen).


PurelyPak bevat ook de niet uit soja gewonnen, niet synthetische vitamine E maar gewonnen uit 's-werelds beste zonnebloemzaad.


PurelyPak heeft de kracht van de broodnodige voedsel B vitaminen uit de beste rijst zemelen en torula (
Candida utilis) een soort gist. De lever van de Nieuw-Zeelandse, eerste klas runderen, levert de juiste B vitaminen, plus B12 en ook de vitamines A en D. Deze zal je aantreffen in de zuivere groene chlorofyl capsule.
 

 • PurelyPak is de ideale aanvulling op elk dieet. Er is niets synthetisch, geen franje, alleen de zuiverste wilde en ongeschonden natuur. Dat komt omdat de biologische activiteit van deze natuurlijke vitamines veel hoger is dan van de synthetische, welke potentieel giftig zijn. 
  Handig verpakt in een dagelijkse portie. Voor over de budget nadenkende gebruiker of voor kinderen, gebruik een half pakje per dag gedurende 60 dagen. U zult het verschil merken.

 • Supplement Facts:
  Purely-Pak – pot van 30 maal zakjes van 10 capsules

 • Certificeringen:
  Herkomst uit verschillende landen
  Handgeplukt, verzameld en opgeslagen, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat enkele dierlijke producten; rund en zalm. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren, zo mogelijk in koelkast.

 • Toepassing:
  Handig verpakt in een dagelijkse portie. Voor over de budget nadenkende gebruiker of voor kinderen, gebruik een half pakje per dag gedurende 60 dagen. U zult het verschil merken.

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA

Prijs: 96 EUR


Purely-C (90 capsules)

Purely C
 • Ondersteunt het immuunsysteem, tandvlees, huid, vaatwanden, aders en de algemene gezondheid.

 • Purely-C is de geheel natuurlijke voedselbron van vitamine C. Purely-C bevat de extracten van: de acerola kers, rozebottels, rhus coriaria en camu-camu en is misschien de enige volledig natuurlijke bron van vitamine C plus de flavonoide aanvulling beschikbaar op de markt. Geen chemicaliën van elk type worden gebruikt of toegevoegd bij de vervaardiging. Bijvoorbeeld, bioflavonoiden zijn vaak geëxtraheerd met oplosmiddelen zoals hexaan en alcohol; onze bioflavonoiden zijn van het echte, zuivere en eerlijke voedsel.

 • Vitamine C van voedselbron is 97% meer absorbeerbare - dan de kunstmatig verkregen varianten - en is gemakkelijk verteerd, plus het heeft een hoog niveau van activiteit, in tegenstelling tot de kunstmatig verkregen varianten. Het is een non-GMO (niet genetisch gemanipuleerd).
  
 • Supplement Facts:
  Purely-C – potje van 90 capsules

 • Certificeringen:
  Herkomst diverse landen.
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Zuiver biologisch, niet synthetisch of chemisch behandeld.
  Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.
 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren

 • Toepassing:
  Advies: twee capsules of meer per dag, kan zo ingenomen worden eventueel met iets water.

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
  

Prijs: 30 EUR

Purely-E (60 capsules)

PURELY-E
 • Ondersteunt het immuunsysteem, een gezonde huid, nagels en haren.

 • Purely-E is een soja-vrij, mais-vrij, non-GMO (niet genetisch gemanipuleerd) en 100% voedsel rijk aan vitamine E.
 
 • North American Herb & Spice, zocht alle afgelegen gebieden van de wereld af, om u een werkelijk natuurlijke product afkomstig van zonnebloempitten, pompoenpitten, Afrikaanse rode palmolie en wild rozemarijn te voorzien. Deze zijn alle bronnen van natuurlijk voorkomende, gemengde tocoferolen en tocotriënolen en, wanneer gemengd samen, bieden het volledige karakter en de samenstelling van vitamine E. De Afrikaanse rode palmolie biedt samen met vitamine E, natuurlijk voorkomende vitamine A. Gewonnen uit kleurrijke plantaardige bronnen, verschijnt vitamine A in de vorm van krachtige antioxidanten genoemd Provitamine A carotenoiden. Alpha-caroteen, beta-caroteen, lycopeen en luteine zijn alle provitamine A carotenoiden, en ze hebben allemaal unieke functies.
  
 • Supplement Facts:
  Purely- E  capsules – potje van 60 capsules

 • Certificeringen:
  Herkomst Oostenrijk en landen rond de Middellandse Zee.
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat een dierlijk product: zuivere vis-gelatine voor de capsule. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren, zo mogelijk in koelkast.

 • Toepassing:
  Eén capsule per dag of gewenst een paar meer

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
  

Prijs: 28 EUR

Resvital (90 capsules)

Resvital
 • Ondersteunt de bloedsomloop en aderen, alsmede de gezonde alvleesklier functie.

 • Resvital is gemaakt uit hele rode zure druiven, met inbegrip van het zaad, stengel en schil. Het is een rijke bron van natuurlijke druiven antioxidant, het bevat ook resveratrol en proanthocyanidines (OPCs, oligomere proanthocyanidines). Het is tevens de natuurlijke bron van kalium, chroom en vitamine C.

 • Resvital ondersteunt ook optimale functie van het hart en de bloedvaten. Het bevat de nodige sporen mineralen voor de bloedstroom. Het helpt ook bij het verminderen van cholesterolniveaus.
  
 • Supplement Facts:
  Resvital – potje van 90 capsules

 • Certificeringen:
  Herkomst uit verschillende landen
  Handgeplukt, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.
 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren

 • Toepassing:
  Dosering: 2 of meer capsules per dag

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
 

Prijs: 29 EUR

RoyalPower (120 capsules)

Royal Power
 • Ondersteunt de bijnieren voor verbeterde conditie, fysieke uiterlijk en energie.

 • Royal Power bestaat uit eerste klas koninginnengelei (bijenmelk) samen met wild rozemarijn en wilde salie, evenals camu-camu (rumbes, Myrciaria Dubia). Het wordt ingezet om te helpen bij het normaliseren van de hormoon producties. Dit is de enig beschikbare 100% en onversneden koninginnengelei concentraat. Het is een natuurlijke bron van geconcentreerde B- vitaminen. Koninginnengelei wordt gemeten in gehalte naar het niveau van natuurlijk aanwezige steroiden (die volledig niet-toxisch), zoals 10-HDA (hydroxydecanoic zuur). Royal Power bevat het meeste, bijna 6,5% 10-HDA.

 • Weinig mensen beseffen hoe essentieel koninginnengelei is; het is de enige stof maken het verschil tussen de lange leven van de bijenkoningin en werkster bijen. Ongelooflijk, de koningin leeft 24 keer zo lang als de andere bijen in de kolonie, plus zij is sterker en seksueel zeer potent. Dit verklaart waarom koninginnengelei zo beroemd is voor de ondersteuning van potentie en verbetering van de hormoonbalans. Het verklaart ook het van oudsher de inzet voor verjonging, gezondere huid en het stoppen van veroudering.
 
 • Royal Power ondersteunt het hormonale evenwicht, energie en algemene alertheid. Het is ook een uitstekende bron van het natuurlijke vitamine C.
  
 • Supplement Facts:
  RoyalPower – potje van 120 capsules

 • Certificeringen:
  Herkomst: handgeplukte wilde kruiden, niet bestraald, geen kunstmatige stoffen, geen chemische behandelingen, altijd getest op correcte zuiverheden en juiste samenstelling. Geen zoet- of smaakstoffen.
  Bevat geen dierlijke producten. Onafhankelijke test certificaten beschikbaar.

 • Houdbaarheid:
  Koel, droog en donker bewaren

 • Toepassing:
  2 of meer capsules bij ontbijt 

 • Producent:
  North  American Herb & Spice, Buffalo Grove IL, USA
 

Prijs: 34 EUR